21/12/18

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει..

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η Νέα Δημοκρατία, ως το μεγαλύτερο κόμμα της αντιΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευσης , μπορούσε, εάν το ήθελε πράγματι, να καλέσει και τα άλλα κόμματα που επιθυμούν την ανατροπή της Κοινοπραξίας ΣΥΡΙΖΑ-Χαμένου σε λαϊκές κινητοποιήσεις για την ανατροπή της κυβέρνησης του Αλιέκσι ώστε να αποτραπεί η ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας, και να πάμε σε εκλογές εδώ και τώρα. 
Ο διαρκής αποκλεισμός της Βουλής , του Ισθμού, των Τεμπών, των Μαλγάρων και του Προμαχώνα αρκούν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση της Νεομπολσεβικικης Δημοκρατίας σε αυτό είναι ότι "σέβεται τους νόμους και τους θεσμούς" όπως έκανε με τις καταλήψεις για την Μακεδονία. Το πρόβλημα είναι ότι η βάση της ΝΔ είναι κάτι ηλικιωμένοι κυριούληδες που θεωρούν την ΝΔ ως ένα "σοβαρό και νομοταγές" κόμμα που κρατάει "σοβαρή και ευρωπαϊκή" στάση απέναντι στα "άκρα”, τους κομμουνιστές και τους " τρελούς" χρυσαυγίτες που "απειλούν" το πολίτευμα. Ο κόσμος αδυνατή να κατανοήσει τα σύνθετα κοιν νικά, εθνικα και γεωπολιτικά ζητήματα οπότε καταφεύγει στον δικομματισμό τρομαγμένος για τα " χειρότερα που μπορούν να αποφευχθούν" με παλαιοκομματισμό, συν τα εκατομμύρια δημοσιων υπαλλήλων, επιδοματιών, κομματόσκυλων και λοιπών λαμογιών.

Ανώνυμος είπε...

Τα ευκόλως και προφανώς εννοούμενα, παραλείπονται... διότι ισχύει το κόρακας, κοράκου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που λες δεν αρκει! Αν ηθελε η ΝΔ να ανατρεψει την "κυβερνηση" θα επρεπε ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ η κοινοβουλευτικη της ομαδα ωστε να παμε σε εκλογες!!!

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...