25/12/18

Ο Σατανάς της Ρώμης έκανε κήρυγμα υπέρ της δημοσιονομικής Πειθαρχεία και υπέρ των «δυστυχισμένων» του Σόρος και του «Κοινωνικού μερίσματος» του Σύριζα

Ο Σατανάς της Ρώμης έβαλε πλάτη στον Μακρόν και την Μπουντεσμπάνγκ και καταδίκασε τις εγωιστικές διεκδικήσεις υποστηρίζοντας τους φόρους και τη λιτότητα για να πάρουν οι πελάτες της Σιών ««Κοινωνικό μέρισμα». 

Ο Σατανάς μίλησε για το «διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών» αλλά δεν μίλαγε για τους τραπεζίτες. «Σκεφτείτε: Χρειαζόμαστε όλα αυτά τα υλικά αντικείμενα και τους περίπλοκους τρόπους για να ζούμε; Μπορούμε να αντέξουμε χωρίς όλα αυτά τα άχρηστα επιπλέον πράγματα και να ζούμε μια πολύ απλούστερη ζωή;» είπε, προσθέτοντας ότι «σήμερα λίγοι δειπνούν με πολυτέλεια ενώ πολλοί άλλοι δεν έχουν τα απαραίτητα καθημερινά μέσα για να επιβιώσουν»

Ο Σατανάς, έλεγε στους ευρωπαίους ότι δειπνούν με πολυτέλεια στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι , ενώ άλλοι, πελάτες της Σιών, στη Συρία, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, « δεν έχουν τα απαραίτητα καθημερινά μέσα για να επιβιώσουν». 

Ο Σατανάς, ζήτησε δε από τους καθολικούς «να σκέπτονται τους φτωχούς συνανθρώπους τους» και να πληρώνουν αγόγγυστα τους πράσινους φόρους για να τους προσφέρουν το Κοινωνικό Μέρισμα του Αλιέκσι. 

Ο Σατανάς,θύμησε ότι το θείο βρέφος γεννήθηκε σε ένα ταπεινό στάβλο και αυτό, όπως είπε, «πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε το πραγματικό νόημα της ζωής».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περιμένει κανείς από τον πρώτο στη ιστορία Ιησουήτη Πάπα να πει αλήθεια
Το ότι έφαγαν όταν βγήκε τα περιστέρια που αμόλησε στο αέρα κοράκι και γλάρος πάνω στη πλατεία του Βατικανού μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...