15/12/18

Ο διεφθαρμένος Κνίτης ανέλαβε υποχρεώσεις και καθήκοντα

«Πατριωτισμός, είναι να γνωρίζεις και να τιμάς την ιστορία αυτών που έπεσαν με την αμερικάνικη σημαία στο χέρι»!

Ενώ τα φώτα των βοθρο-κάναλων , έλουζαν την Πούλου, τον Αλιέκσι και τον Koulis Χαβαναγκίλα,  στα «Κεντρικά», ένας από τους «Αμερικανόδουλοι, προδότες, διεφθαρμένοι, μεσάζοντες, απατεώνες», ο Κνίτης , είχε συνάντηση στον Λευκό Οίκο με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζον Μπόλτον. 

Η συνάντηση ήταν «πολύ ουσιαστική» και υπερέβη την προγραμματισμένη διάρκεια της. 

Ο «Αμερικανόδουλος» και «ταλιρόφρων» έλαβε οδηγίες για την υποστήριξη των αμερικανικών συμφερόντων και των φίλων των αμερικανών στην ανατολική Μεσόγειο και την περιοχή των Βαλκανίων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την τοποθέτηση του αντίχειρα, προκύπτει ότι ο Μπόλτον είναι υψηλόβαθμος μασόνος...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλλικαρι ο αντίχειρας του κατρουγκ φαίνεται. Ότι ακουμπά σε συγκεκριμένη κλειδωση είναι μάλλον θέμα "ιεραρχιας" στα μασονικά σκατα. Η στάση του αμερικλανου δείχνει ότι προσπαθεί να πεισει τον δικό μας μπουχεσα στην άποψη του, λες και θα έλεγε ποτέ όχι, λέμε τώρα, πιθανότατα μας τρολαρουν.
Τελικά τι εγινε με τον στόλο του ΝΑΤΟ που θα κατεκλυζε την μαύρη θάλασσα; ανέκρουσε πρύμνα πριν φάει κάνα καλιμπρ στον κώλο ή στο απηυδησμενο;
Έτσι, μόνο σε καμηλιερηδες και φτωχομπινεδες κάνουν τον καμποσο. Έλα με τον "στολο" που λένε.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....