16/8/19

Πανούκλα δίπλα στα σύνορά μας

Στα Τίρανα στην Κλινική των Λοιμωδών νόσων απεβίωσε μια ασθενής 32 ετών κάτοικος της Έρσέκα, που έπασχε από αιμορραγικό πυρετό, που μεταδίδεται από τα ποντίκια.

15 σχόλια:

mike είπε...


Και γαμώ τις χώρες,αυτή δίπλα μας !

Εμ,δεν θέλανε την Ελλάδα,τουκέψανε κιόλας.. Θα μου πεις,άλλοι αποφασίζουν και για αυτούς και για μας.

Για αυτό δεν θέλουνε να γυρίσουνε πίσω,τώρα που και λεφτά πιάσανε και έπεσε ο Κομμ/σμός.
Δεν ρίχνουνε λεφτά και οι Αμερ/οι,τόσα χρόνια τώρα..

Άστα φίλε,μαύρα χάλια παντού-πάντοτε και πάντα.



Ανώνυμος είπε...

αγριευει ο καιρος ερχονται βροχες και καταιγιδες,αντε να δουμε θα τους λοιωσουμε με τα ΗΑΑRPISMATA αυτους τους ελλεεινους Ελληνες ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

ο καλος συμπατριωτης και γειτονας Εβραιοχαζαροπουλος

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι αλβανοι πρέπει να αποπεμφθουν από την Ελλάδα! Η αλβανοκρατια πρέπει να σταματήσει! Αμέσως!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως θα γινει να φερουμε το μικροβιο της πανουκλας κατα Ηρωδου Αττικου μερια, σε κατι Κωλονακια, κατι Κηφισσιες, κατι Εκαλες, Ραφηνες και γενικοτερα εκει που κατοικοεδρευουν οι αρουραιοι;



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας


ΥΓ
Οχι-οχι!
Οι κατοικοι της Νεας Μακρης εχουν εμβολιασθει, ασε που οι περισσοτερες κατοικες λειπουν εις τας καλοκαιρινας διακοπας τους!

Ανώνυμος είπε...

ας έρθουν να ωοσηλευτούν στα ελληνικά νοσοκομεία, είμαστε ανθρωπιστές, έχουμε λεφτά και είμαστε και αυτοκτονικοί, οι αλβανοί είναι φίλοι μας όπως και όλοι οι άλλοι συνεργάτες των ναζί όπως σκοπιανοί και βούλγαροι.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στην αμυγδαλωτη αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο με εκτροφή γατιών.

Ανώνυμος είπε...

με τον Τσίπρα είχα την αίσθηση ότι υπάρχει "πρωθυπουργός" ο οποίος βέβαια δεν έπαιζε κανέναν ρόλο και κανείς δεν τον υπολόγιζε, τώρα με τον Χρυσό έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει καν πρωθυπουργός, κάθε φορά παλεύω να θυμηθώ πότε γίνανε εκλογές και ποιος βγήκε τελευταία φορά, ένα άφαντο τιποτένιο ανθρωπάκι που ούτε το οικογενειακό του όνομα τον κάνει αναγνωρίσιμο, ένα τιποτένιο νεοταξικό κόμμα προδοτών, τυχοδιωκτών, απατεώνων, προδοταρχών που λυμαίνεται πλέον το δημόσιο ταμείο. Έτσι καταλαβαίνεις γιατί ο Γιαννόπουλος, ο Συκουτρής και ο Λιαντίνης χαιρέτησαν και έφυγαν. Φαντάσου να τα βλέπανε υατά τα χάλια άνιρωποι που πολέμησαν το 1071, 1204, 1453, 1821, 1913, 1922, 1940..................

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, ο Ταρζάν δημοσίευσε το ένταλμα σύλληψης των Μαρινάκη, Καμμένου, Τζούλη. Είναι γνωστό ότι ο Ταρζάν είναι φίλος του Καμμένου. Οποία έκπληξη λοιπόν, έσβησε το όνομα της μητέρας του Καμμένου και το όνομα του πατέρα της Τζούλη!

https://www.zougla.gr/greece/article/ekdo8ike-entalma-silipsis-kata-marinaki

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η μάνα του Καμμένου και ο πατέρας της Τζούλη είναι Εβραίοι; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...

Ανώνυμος είπε...

καλε 4:05 μηπωs εμπερδεψατε την βουρτσαν με την Π@ΥΤΣΑΝ;..............

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΟΙ ΣΚΙΠΙΤΑΡΟΙ,ΒΑΡΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΟ '50

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΟΙ ΣΚΙΠΙΤΑΡΟΙ,ΒΑΡΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ,ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ '50.ΑΛΛΑ,ΤΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστό το σχόλιο σας! Το έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενα σχόλια και θα το ξαναπούμε: κατάσχεση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικων δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των αλβανων εργαζομένων στην Ελλάδα(υπέρ των ανέργων και αστέγων Ελλήνων που δεν έχουν σύνταξη) που ήρθαν από το 1990 και μετά! Κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας που απέκτησαν εδώ με χρήματα που απέκτησαν από τις δουλειές που έκλεψαν από τους Ελληνες! Αποπομπή τους στην Αλβανία με δικαίωμα να πάρει ο κάθε ένας από δαύτους μαζί του έως 300 ευρώ! Αλλά αυτά προϋποθέτουν μία τίμια και πατριωτική ελληνική κυβέρνηση που θα είναι αποφασισμένη να αντιπαρατεθει με τα στελέχη της "ευρωπης", των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και των Αθεατων! Αλλά που να βρεθει τέτοια κυβέρνηση;

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφεις φίλε είναι μπούρδες. Δεν μπορείς να κατάσχεις χρήματα που τα έχει δουλέψει κάποιος, αν δεν υπάρχει κάποιο χρέος... Ακόμη και μια δικτατορική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό, γιατί αντιβαίνει τους Νόμους του κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Μια τίμια ελληνική κυβέρνηση ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ νόμους ώστε να διώξει τους ξένους,αν το θέλει πραγματικά! Όπως με τον ΕΝΦΙΑ έφτιαξαν και ψήφισαν νόμο για να τα παίρνουν από τους Έλληνες μικροιδιοκτητες και να ξεσπιτωσουν τους ανέργους! Αν υπάρχει μια τίμια και πατριωτική Βουλή, αποφασισμένη για όλα, μπορεί να κάνει πολλά στα πλαίσια της "δημοκρατίας"! Από πού κι ως πού, όπως σας είπα, να πληρώνουμε χαράτσι για τα σπίτια μας; Τούς τα χρωστούσαμε; Και να εκφράζεστε καλύτερα όταν απευθύνεστε σε συνομιλητή! Αυτή η ξενολατρεια, η αλβανολατρεια και η ευρω-λατρεια σάς έφαγε! Αλλά εσείς,ίσως, έχετε δεμένο το γάιδαρο σας για να μιλάτε έτσι! Εκτός κι αν είστε αλβανο!