27/8/19

Οι δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματα των εκλογών

Την Κυριακή ψηφίζουν στη Γερμανία στο Βραδεμβούργο και την Σαξωνία και οι ρουφιανοπαπαγάλοι «ανησυχούν» για την άνοδο της «ακροδεξιάς». Και όταν λένε «ακροδεξιά» εννοούν την «Αλερνατίβα» που είναι ένα δεξιό ευρωσκεπτικιστικό «συνονθύλευμα» με τους δικούς της εγχρώμους «Γερμανούς» και την δική της «Πουστιά». 
Επικεφαλής της «Αλτερνατίβας» είναι η Άλις Βέιντ, πρώην στελεχος ητ Γκόλντμαν Σαξ που δηλώνει λεσβία, αλλά είναι παντρεμένη και μία γυναίκα από την Σρι Λάνκα και έχει υιοθετήσει και δύο παιδιά! Ο 46χρονος Αλέξανδρος Τάσσης, γιος Έλληνα εργάτη, είναι ο επικεφαλής των «Εναλλακτικών Ομοφυλοφίλων», της Αλτερνατίβας και βουλευτής στο κοινοβουλίο της Βρέμης. Με αυτά και αυτά, επειδή παραμένουν εναντίον του εξισλαμισμού της Ευρώπης, στις δημοσκοπήσεις, έχουν 21-22% στο Βραδεμβούργο όπου παλεύουν για την πρώτη θέση με τους Σοσιαλδημοκρφάτες, ενώ στην Σαξωνία είναι στο 24-26% και είναι καθαρά δεύτεροι πίσω από την Μέρκελ που έχει 30-31%. 

Στην Ιταλία ο Σαλβίνι από το 38% έπεσε στις νέες δημοσκοπήσεις sto 33-36% αλλά παραμένει μακράν πρωτο κόμμα με 15-16% από τους «Δημοκράτες» με μαξιλαράκι 12-16% από τους «φρατέλι» και τον Σίλβιο.
 Στη Γαλλία το 68% είναι κατά του Πουστρόν και το 27% γουστάρει την Μαρίν, αλλά τίποτα δεν έχει σημασία. 
Τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται δεν είναι το άθροισμα των ψηφοδελτίων. Αυτό το μάθαμε και εμείς με το «ζωγραφιστό» 31,53% που έδωσαν στον Τσιπρόφσκι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάνω από μισό δισ ντολλαρσ πρόστιμο σε φαρμακευτική εταιρεία γιατί έκανε τους ασθενείς πρεζόνια.
https://youtu.be/D0G_FabezRU

Και είναι και άλλες φαρμακευτικες εταιρείες με την ίδια πρακτική.

Κατά τα φαινόμενα, μη εξαρτημένοι ασθενείς με χρόνιους πόνους πχ μέση ή ρευματοειδη πόνο, ανέπτυξαν εξάρτηση με την χορήγηση κανονικών δόσεων φαρμάκων συνταγογραφημενων κανονικά από γιατρούς, ακόμα και μέτα από μόλις 2 εβδομάδες χρήσης. Π

Ανώνυμος είπε...

εδώ συνεχίζονται οι γιορτές για την διάλυση της Χρυσής Αυγής από την ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, μην μας μπερδεύεις με άλλα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Καρα-χουνταρα made by Singular Logic and by the... Lodge! Ofcourse!