7/8/19

Τα «παραμύθια» της Κόκκινης Φυλής για το «μπλόκο» του Βύρωνα

Γράφει ο Σπ.Χατζάρας

Για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι τους φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο. 

Για τους κανονικούς ανθρώπους υπάρχει είτε αλήθεια είτε λάθος. Αλλά για τον κομμουνιστή και τον επικοινωνιολόγο, υπάρχει μόνο η αλήθεια που τον συμφέρει. Αυτή είναι η «επαναστατική/επικοινωνιακή αλήθεια». 

Οι κομμουνιστές, σαν μαρξιστές και επαναστάτες , είναι και άτιμοι και ψεύτες. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Ο κομμουνιστής, πιστεύει πως το έγκλημα, η ψευτιά, η λεηλασία, η εκπόρνευση, η κλεψιά, ο βιασμός, δεν είναι κακουργήματα , αλλά είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται σαν επαναστατικά όπλα και επιβάλλεται να τα αξιοποιεί ένας «επαναστάτης».

 Για το λόγο αυτό, επιμένω πως ότι γράφουν και λένε τα κουρέλια της Κόκκινης Φυλής, είναι κραυγαλέα ψέματα. 

Το απομεσήμερο της 7ης Αυγούστου 1944, ο ΟΠΛΑΤΖΗΣ Μανόλης Τζουλιαδάκης, ο κομμουνιστής Αριστοτέλης Τσιφλάκος, (γνωστός ως “Βάγγος Καμπούρης”) κι ο νεαρός Κ.Γ., επιτέθηκαν σε ένα γερμανικό τζιπ στη λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης και σκότωσαν έναν Γερμανό αξιωματικό. 

Σε αντίποινα, εκτελέστηκαν επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης έντεκα νεαροί κομμουνιστές. 
Οι άλλο 70 κομμουνιστές του Βύρωνα, μαζί και η ΟΠΛΑ κατέφυγαν (προσωρινά) στο Κατσιπόδι και το Δουργούτι. Σχετική είναι η αναφορά του ΙΘ’ Αστυνομικού Τμηματος Βύρωνα . 

«Την 7/8/1944 και ώραν 17.40 2 γερμανικά αυτοκίνητα πλήρη στρατιωτών διερχόμενα εκ της αγοράς Βύρωνος εδέχθησαν ριπή πολυβόλου παρ” Εαμίτου και ετραυματίσθησαν εις Γερμανός αξιωματικός και εις στρατιώτης. Μετ΄ολίγον κατέφθασε ισχυρά γερμανική δύναμις ήτις διέταξε τη συγκέντρωση των ανδρών του συνοικισμού εις την πλατείαν Σμύρνης όπου συνεκεντρώθησαν 1.000 άνδρες. Παρέλαβαν 11 εκ των συγκεντρωθέντων και τους εξετέλεσαν επιτόπου. Άλλους δε 100 άνδρας τους μετέφερον εις Χαϊδάρι ». 

Έριξα μια ματιά στο τι γράφουν οι «Αριστεροί» για το «μπλόκο του Βύρωνα» στις 7 Αυγούστου. «Δυο γερμανικοί λόχοι και 800 γερμανοτσολιάδες των Ταγμάτων Ασφαλείας, μετά από τετράωρη μάχη με ελαφρές δυνάμεις του ΕΛΑΣ που αναπτύχθηκαν εκεί, κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν το μπλοκό του συνοικισμού. 

Γερμανοί και Ταγματασφαλήτες μετρούσαν αρκετούς τραυματίες και ένα Γερμανό αξιωματικό νεκρό, ενώ οι ΕΛΑΣίτες, πολλούς τραυματίες και δυο νεκρούς».

 Δεν έγινε καμιά μάχη τετράωρη μάχη.

 Οι Ελασίτες πυροβόλησαν τους Γερμανούς και μετά κρύφτηκαν, και πέρασαν στο Δρουγούτι. 

Οι Γερμανοί , που πλέον από την Πρωτομαγιά και μετά δεν εκτελούσαν στα "κουτουρού" στη Αθήνα, αναγνώρισαν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους στην πλατεία 11 κομουνιστές και τους εκτέλεσαν, επί τόπου στην Χρυσοστόμου Σμύρνης, και καλά τους έκαναν. 11 καθάρματα λιγότερα.

 Οι ψεύτες της Κόκκινης Φυλής παραποιούν και την αναφορά του αστυνομικού τμήματος. Στο Χαϊδάρι, μεταφερθήκαν περίπου 100. 

Οι ψεύτες της Κόκκινης Φυλής γράφουν για 600 από το Βύρωνα και για 600 από το Δρουγούτι, επειδή στις 16 Αυγούστου ξεκίνησε ένα τραίνο με 600 κρατούμενους που μεταφέρθηκαν από το Χαϊδάρι στη Γερμανία.

 Επομένως για τους ψεύτες της Κόκκινης Φυλής, όπου έγινε μπλόκο, «στάλθηκαν 600 πατριώτες στα ναζιστικά στρατόπεδα». 
Το παίζουν 6Χ6, 36

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«...και καλά τους έκαναν, 11 καθάρματα λιγότερα.»

Αυτό τώρα είναι υπερβολή. Δεν μπορείς να αυτοσυγκρατηθείς Χατζάρα. Τι έγκλημα έκαναν αυτοί οι κομμουνιστές; Επειδή πυροβόλησαν τους Γερμανούς κατακτητές; Αυτό έκαναν και οι δεξιοί αντιστασιακοί. Αυτό ήταν τότε το εθνικό καθήκον. Σε λίγο θα μας πεις ότι οι Γερμανοί ήταν καλοί άνθρωποι...

aviator είπε...

Από μπιλιάρδο σύντροφε Τετ Αυγ 07, 12:02:00 μ.μ. κατέχεις; πως λέγεται όταν κτυπάς μια μπάλα για να κτυπήσει αυτή μιαν άλλη στη συνέχεια... καραμπόλα; τι είναι δύσκολο να καταλάβει η αριστερόστροφη δια-νόηση σου;
Επειδή πυροβόλησαν τους Γερμανούς κατακτητές με δόλο και χωρίς πραγματικό στρατιωτικό σκοπό, μόνο για να προκαλέσουν σφαγή αθώων Ελλήνων και αντίποινα...

aviator είπε...

Από μπιλιάρδο σύντροφε Τετ Αυγ 07, 12:02:00 μ.μ. κατέχεις; πως λέγεται όταν κτυπάς μια μπάλα για να κτυπήσει αυτή μιαν άλλη στη συνέχεια... καραμπόλα; τι είναι δύσκολο να καταλάβει η αριστερόστροφη δια-νόηση σου;
Επειδή πυροβόλησαν τους Γερμανούς κατακτητές με δόλο και χωρίς πραγματικό στρατιωτικό σκοπό, μόνο για να προκαλέσουν σφαγή αθώων Ελλήνων και αντίποινα...
Τί δεν καταλαβαίνεις;;;

Ανώνυμος είπε...

Εθνικό καθήκον από διεθνιστές; Μπα! Άλλη ήταν η αντζέντα.
Το "point" του κυρ Σπύρου παραμένει, το ότι πυροβόλησαν Γερμανούς δεν τούς αλλάζει status από καθάρματα σε πατριώτες.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δηλώνει κάποιος κομμουνιστής δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι κιόλας. Πάρε παράδειγμα πόσοι γνωστοί «κομμουνιστές» (Στάλιν, Τίτο, Χότζα, Μάο, Κάστρο) βάλανε στην άκρη τον διεθνισμό και κοιτάξανε πρωταρχικά το συμφέρον της Πατρίδας τους!

Προφανώς είσαι νέος και κρίνεις με γνώμονα τα σημερινά δεδομένα, δηλαδή την σημερινή gay «αριστερά» του κώλου... Τότε όμως υπήρχε μια άλλη αριστερά, η πατριωτική αριστερά.

Λόγω της φυγής του βασιλιά και της κυβέρνησής του, πολλοί Έλληνες τότε πίστεψαν σε αυτή την πατριωτική αριστερά και έδωσαν και τη ζωή τους για την Πατρίδα. Δεν θα απαξιώσουμε τώρα την θυσία τους, επειδή αυτό βολεύει αυτούς που δεν έκαναν καθόλου αντίσταση στον κατακτητή...

Ανώνυμος είπε...

@Πέμ Αυγ 08, 04:56:00 μ.μ.

Καιρός να μάθουν πως υπηρέτησαν ΟΧΙ την πατρίδα αλλά τους απάτριδες αντίχριστους ανθέλληνες αριστερούς δολοφόνους των Ελλήνων ΚΑΙ
να ζητήσουν συγγνώμη από τους Ελληνες που δολοφόνησαν.
Εάν δεν το κάνουν τώρα που ξέρουν την αλήθεια για την προδοτική κομμουνιστική διεθνιστική ιδεολογία
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!

ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΞΕΓΛΕΑΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ,
ΗΣΟΥΝ Ο ΧΡΗΣΙΝΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μαρξ λένιν μαο σταλιν πολ ποτ και λοιπα αποβράσματα της κολάσεως.
Η θα ζητήσεις συγγνώμη η θα παραμείνεις ,ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,
ο χρήσιμος ηλίθιος υπηρέτης των τραπεζιτών κομμουνιστών
που προωθουν την διεθνσιτική αντίχριστη ανθελληνική παγκοσμιοποίηση!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ!

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Πατριωτική.....ίσως στην ΕΣΣΔ....ο μεγάλος πατριωτικός πόλεμος....όπως τον αποκάλεσε ο Στάλιν...στην Ελλάδα είναι γνωστή η στάση του ΚΚΕ έναντι των Γερμανών και γενικώς του πολέμου ..... Όπως είναι γνωστά και τα περί αυτοδιάθεσης της Μακεδονίας κλπ Αφήστε λοιπόν κατά μέρος το δασκαλιστικο ύφος κατά του Σπύρου η οιουδήποτε άλλου γράφει ότι δεν σας ειναι αρεστό. Τα περί gay αριστεράς και παλιάς αγνής αριστεράς είναι μονον για να ικανοποιήστε, είτε ατομικά είτε ομαδικα επειδή δεν θέλετε να παραδεχτείτε τα διαχρονικά σας εγκλήματα τις προδοσίες έναντι του έθνους. Είστε αξιοθρηνητοι.

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Σωστός!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...