13/9/19

Η Μόσχα κάλεσε τον Μπορίσοφ να σοβαρευτεί

Όπως οι Καραμεσίνηδες της Κεντρικής Υπηρεσίας ανακάλυψαν το 1951 την συνομωσία των αεροπόρων, έτσι βρήκαν το (ρωσικό) «πραξικόπημα», για να σκοτώσουν τον Μίλο το 2016 , και τώρα στη Βουλγαρία βρήκαν το πραξικόπημα που ετοίμαζε ο (ρωσος Ολιγάρχης) Κωνσταντίν Μελοφέεφ με «αρχιπράκτορα» τον Πρόεδρο της ΜΚΟ «Ρωσόφιλοι» Νικολάι Μαλίνοφ. 

Τον Μελοφέεφ, οι αμερικανοί τον κυνηγάνε από τον πόλεμο του Ντονμπάς, όπου ερριξε λεφτά για την Εθνική Αντίσταση, κατά του ΝΑΤΟ.

 Η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Μόσχα ελπίζει ότι η Σόφια δείξει την ελάχιστη σοβαρότητα δε θα κάνει βήματα που θα χειροτερέψουν τις διμερείς σχέσεις με τη Ρωσία, και τόνισε οτι η δραστηριότητα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης του κ. Μαλίνοφ συνέβαλε στην ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας και την εδραίωση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο κρατών. 

Στη Σόφια η εφημερίδες «απεκάλυψαν» το «ντοκουμέντο» που κατέσχεσε 
ο εισαγγελέας Σωτήρης προς το «Ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Ερευνών», που το χρηματοδοτεί ο Κωνσταντίν Μελοφέεφ και του οποίου επικεφαλής είναι 
ο απόστρατος στρατηγός Λεονίντ Ρεσέτνικοφ .

 Η συνομωσία Μαλίνοφ- Μελοφέεφ Ρεσέτνικοφ , για αύξηση της επιρροής της Ρωσίας στη Βουλγαρία είναι το υπόμνημα του Μαλίνοφ που πρότεινε να χρημαδοτηθεί ένα κανάλι τηλεόρασης υπό την διεύθυνση του, ένα πρακτορείο ειδήσεων, περιφερειακές ιστοσελίδες, και ένα «think-tank» που θα υποστήριζαν ένα πολιτικό κόμμα, και αυτές οι ενεργειες θα οδηγούσαν μεσομακροπρόθεσμα στην αλλαγή του γεωπολιτικού προσανατολισμού της Βουλγαρίας. Μια άλλη πρόταση ήταν η μεσολάβηση του Μαμλίνοφ, ώστε ο φυγόδικος τραπεζίτης Τσβετάν Βασίλεφ, που ζει στην Σερβία να μεταβιβάσει ορισμένα πάγια περιουσιακά, όπως το δίκτυο των αναμεταδοτών της κινητής τηλεφωνίας στον Μελοφέεφ. Από εκεί αντλεί ο εισαγγελεύς Σωτήρης , την «πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες».

Πολλές εφημερίδες τώρα που βγαίνουν στο φώς τα «στοιχεία» θωρούν ότι οι αμερικανοί δεν είναι τόσο ηλίθιοι, και συμπεραίνουν ότι η κατασκοπευτική οπερέτα Είναι βουλγαρικής συγγραφεί με στόχο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

ΥΓ. Το Μέγα ερώτημα είναι, αν ο Ιβάν, είχε πει κάποτε καλημέρα στον Κωνσταντίν (Μελοβέεφ). Πάντως, με όσα γίνονται στα Σόφια, ο Πόντιος πολύ φθηνά γλύτωσε, και πήρε και κανάλι. Έστω και με την Τσαρλαμπά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, αληθεύει ότι οι Ρώσοι αγοράζουν επιχειρήσεις στην Ελλάδα στα μουλωχτά, μέσω τρίτων προσώπων;

Ανώνυμος είπε...

O Iβάν έχει ταίσει καλά τα περιστέρια της ειρήνης

@ΑΜΩ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Οπως τώρα πνίγηκε η Βαλένθια, πριν 63 ΧΡΟΝΙΑ στις 5 Νοεμβρίου 1961, πνίγηκε η Αθήνα. 43 Νεκροί

Η Ελλάς του Καραμανλή!  Η Χρυσή Οκταετία. Επτά ημέρες μετά τις εκλογές τις βίας και νοθείας πνίγηκαν οι συνοικίες των Φτωχών. Μπουρνάζι, Νέα...