4/2/20

Δικηγόροι Τραμπ: Να μιλήσει ο λαός για τον Τραμπ, (που του έδωσε 97%)

Ο νομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου και επικεφαλής της υπερασπιστικής ομάδας του προέδρου Τραμπ στη Γερουσία προέδρου στη Γερουσία, κάλεσε στην αγόρευσή του τους γερουσιαστές να απορρίψουν τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας και της παρεμπόδισης του έργου του Κογκρέσου. 
«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έκανε τίποτα κακό», είπε στους γερουσιαστές και τους διαβεβαίωσε, ότι ο Πρόσεδρος είναι θύμα μιας «καθαρά κομματικής» διαδικασίας που έχει ως στόχο να τον εμποδίσει να διεκδικήσει μια δεύτερη προεδρική θητεία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. 
«Δεν είναι ωραίο να βρισκόμαστε εδώ στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου», είπε ο συνήγορος του Τραμπ, καθώς σήμερα διεξάγονται οι προκριματικές στην Πολιτεία της Αϊόβα». «Οι γερουσιαστές πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στον αμερικανικό λαό», τόνισε. «Ας αφήσουμε τον λαό να επιλέξει πρόεδρο αλλά επίσης να ζητήσει λογαριασμό από τους κυρίους και τις κυρίες της Βουλής των Αντιπροσώπων που ξεκίνησαν αυτή τη διαδικασία», είπε.
Την ίδια σχεδόν ώρα χιλιάδες πολίτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Τραμπ στις προκριματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Αιόβα, ενώ στις εκλογές των Δημοκρατικών γινόταν ο «χαμός».
 Ήταν προανάκρουσμα συντριβής. Ώρες μετά την ολοκλήρωση των κομματικών συνελεύσεων δεν υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα των Δημοκρατικών, γιατί η «εφαρμογή» δεν λειτούργησε. 
O Τραμπ στους Ρεπουμπλικάνους  πήρε το 97,4 % και δήλωσε ότι το Κόμμα ποτέ δεν ήταν πιο ενωμένο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...