11/2/20

Το Κράτος Δικαίου στα Σκόπια

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες σέβονται το δικαίωμα όλων των κυρίαρχων χωρών να υιοθετήσουν και να εφαρμόσουν νόμους που συνάδουν με τους δημοκρατικούς κανόνες χωρίς ξένες παρεμβάσεις», και για αυτό με αμερικανική επέμβαση βρέθηκαν οι «Αποστάτες» που ψήφισαν την «συμφωνία των Ψαράδων» Ζάεφ- Αλιέκσι και τώρα, ψηφίζουν τον νόμο για την Εισαγγελία που σύμφωνα με τους δημοκρατικούς Κανόνες δίνει αμνηστία σε όλα τα εγκλήματα του Ζάεφ.
Και σύμφωνα με τους με τους «δημοκρατικούς κανόνες» του Κράτους Δικαίου άλλο κείμενο έστειλε η υπηρεσιακή για ψήφιση στη Βουλή και άλλο διορθωμένο κείμενο ψηφίζουν οι βουλευτές, επειδή, «Οι Ηνωμένες Πολιτείες σέβονται το δικαίωμα όλων των κυρίαρχων χωρών να υιοθετήσουν και να εφαρμόσουν νόμους που συνάδουν με τους δημοκρατικούς κανόνες χωρίς ξένες παρεμβάσεις». 
Η αμερικανική επέμβαση δεν είναι... ξένη παρέμβαση επειδή οι Αμερικανοί  είναι δικοί μας άνθρωποι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διπλωματικες μαλακιες. Σκιζουν σ αυτα οι Αμερικανοι συμμαχοι.

Ανώνυμος είπε...

TO GYRISE

TO GYRISEEEEEE


Phillip Schofield Opens up About Being Gay | This Morning

After releasing a statement, Phillip Schofield speaks out for the first time about being gay. During this emotional chat, he explains to Holly how the discussions with his wife and family went when he opened up to them.
Broadcast on 07/02/20

This Morning - every weekday on ITV and STV from 10:00am.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, σας αρέσει η "εθνική αντιπολίτευση" του κυρίου Βελόπουλου;
Ρωτάω γιατί έχουν περάσει 7 μήνες και δεν έχω διαβάσει τίποτε... Είτε θετικό, είτε αρνητικό...! Παρά τα νομοσχέδια που έχει ψηφίσει παρέα με τη ΝΔ...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...