20/2/20

Ο κ. Τσαβούσογλου με την φράση «να μάθετε να μοιράζεστε στην Ανατολική Μεσόγειο» προανήγγειλε την απόφαση της Χάγης που στέλνει ο Ανθύπατος Τζέφρι, τον Κούλη.

Ο (απομονωμένος)  κ. Τσαβούσογλου με την φράση «να μάθετε να μοιράζεστε στην Ανατολική Μεσόγειο» προανήγγειλε την απόφαση της Χάγης που στέλνει ο Ανθύπατος Τζέφρι, τον Κούλη.
 Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας σε συνέντευξή του κατηγόρησε την Ελλάδα ότι θέλει να απομονώσει την Τουρκία και τόνισε πώς η χώρα του «είναι έτοιμη για συμφωνία προσφυγής; στη Χάγη όταν η Ελλάδα θα είναι και εκείνη έτοιμη να τη δεχτεί».  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι η πλειοψηφία του λαού δεν έχει πρόβλημα και συμφωνεί είτε ψηφίζοντας δημοκρατικό τόξο είτε απέχοντας, πρόκειται για την πιο πάνδημη δημοκρατική ταύτιση λαού και κράτους.

Θυμίζω ότι οι "Μακεδονομάχοι" του Συντάγματος ψηφίσανε δαγκωτό Κούλη Χρυσό ενώ είχε προαναγγείλει

1) Πάταξη Νατιβισμού
2) Ισλαμικό συμβούλιο παα τω πρωθυπουργώ
3) Νέα και καλύτερα Χοτ-Σπότ

Φάε τώρα Σπύρο το "Δημοκρατία ρεεεε....", πλέρια δημοκρατία, όλος ο λαός, κομμούνια, φιλελέδες, ευρωπαϊστές, γκέι-παρέιντ, και οι νέοι Έλληνες που δεν μιλάνε Ελληνικά, όπως στην Σουηδία ένα πράγμα, οι Νέοι Σουηδοί.

Οι γιαγιάδες που θηλάζανε προσφυγόπουλα νίκησαν και φέτος έρχεται Νόμπελ.

Δημοκρατία ρεεεεεε......μπεεεεεε.....χαχαχαχαχαχα

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...