14/2/20

Η πρώτη πράσινη Νίκη στο Βόλεϊ εδώ και 5 χρόνια

Ήθελε πολύ ψυχή η πρώτη νίκη για τους πράσινους από το 2015, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και τους Κανίβαλους απέξω να δέρνονται με την αστυνομία. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 σετ, όμως ο Παναθηναϊκός με μεγάλη αντεπίθεση έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2 σετ στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ. 
Αρχηγός της αποστολής του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 
Μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη μη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο "Μελίνα Μερκούρη" ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατήγγειλε πως "δεν έχει προϋπάρξει στα παγκόσμια χρονικά η οπαδική τρομοκρατία να κερδίζει την Δημοκρατία. Και όμως αυτό έγινε στην Ελλάδα του 2020» και εξήγησαν πως «με τα όσα μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της Αστυνομίας και του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουμε πως κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο και σχεδιάζουν κακουργηματικές πράξεις εναντίον του Προέδρου μας και της αποστολής της Ομάδας μας». 
Αναλυτικά: «Σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, το έτος 2020, η Αστυνομία του Πειραιά και η Διοίκηση του Ολυμπιακού μας ενημέρωσαν επίσημα ότι δεν μπορoύν να εγγυηθούν την σωματική ακεραιότητα του Προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εφόσον αυτός παραστεί στον αποψινό τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη. Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2. Δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά η οπαδική τρομοκρατία να κερδίζει την Δημοκρατία. Και όμως έγινε στην Ελλάδα του 2020. Για αυτόν τον λόγο ενημερώνουμε πως δεν θα παραστεί κανένας από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο αποψινό ματς στον Πειραιά. Ενημερώνουμε όμως πως αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής μας, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουμε, ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβούν να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ήδη τους γνωρίζουμε! Καλούμε την ύστατη ώρα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το εξαφανισμένο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Αστυνομία να αποδείξουν πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού και να υπηρετήσουν τα όσα θα έπρεπε να πρεσβεύουν». 
Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη Τετάρτη ελπίζουμε η δημοκρατία να νικήσει τη οπαδική τρομοκρατία..
Ο "εφευρέτης της αλητείας", όπως ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί, μιλάει για οπαδική τρομοκρατία !!!
Δώσε και άλλο dpg...αντέχουμε ....χαχαχαχα....Στην Ελλάδα ζούμε ....
Στις 50 νίκες στα ερασιτεχνικά τμήματα 1 ήττα δώρο, για να γελάσει το χειλάκι σας ....

Ανώνυμος είπε...

" ΙΔΙΟΝ ΒΑΖΈΛΟΥ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑΝ ΕΚΒΑΛΛΕΙΝ ΕΣΤΙ. "
ΕΠΤΑΘΥΡΟΣ 776 π.Χ.

Η 23η Απριλίου στην Ιστορία

23η Απριλίου είναι η 114η ημέρα του δίσεκτου 2024  . Απομένουν 252 ημέρες πριν από το τέλος του έτους. 303 . Κατά τον διωγμό  τουΔιοκλητιαν...