19/2/20

Η «ΡΑΝΤ κορπορέισον» (RAND Corporation) που επεξεργάζεται σενάρια ανατροπής του Ταγίπ, δεν είναι μια «ΜΚΟ». Είναι μια από τις πολλές μεταμορφώσεις του ΑΘΕΑΤΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Η «ΡΑΝΤ κορπορέισον» (RAND Corporation) που επεξεργάζεται σενάρια ανατροπής του Ταγίπ, δεν είναι μια «ΜΚΟ». Είναι μια από τις πολλές μεταμορφώσεις του ΑΘΕΑΤΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Άλλες μεταμορφώσεις του ιδίου Τέρατος, εκφράζονται από τα ακόλουθα «ψευδώνυμα»:  
 «The Trilateral Commission» , «The International Crisis Group», «The Council on Foreign Relations», «The Bilderberg meeting», «The Brookings Institution», «Open Society foundation» , «The Fabian Society», «Νational Endowment for Democracy‎»,«Aspen Institute»,  «Atlantic Council».

C

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ οι πολυεθνικες της λεγομενης "δυσης" μπορει να μεταμφιεστουν κατα παραγγελιαν σε "κρατος των αθεατων και του δικου τους δικαιου" ανα πασα στιγμη, μεχρι να γινουν μια ή δυο βρωμοδουλειες και μετα πισω στο θεαρεστο εργο τους, ακομα και στο φιλανθρωπικο τους εργο.
(Δεν βλεπετε σε μικρογραφια την εδω..."πρεσβειρα" μας; Ολο με τα παιδακια ασχολειται. Αλλο αν ο αντρας της και το σοϊ του εχουν κατακλεψει τους γονεις των παιδακίων).

Λογικο ειναι λοιπον, μια πολυεθνικη να συμμετασχει σε μια ή και δυο βρωμοδουλειες των "αθεατων".
Για σκεφθειτε να πουνε "οχι, εμεις δεν εχουμε δουλεια μ' αυτα τα πραγματα" και καποια στιγμη να πανε σε μια οποιαδηποτε τραπεζα να ζητησουν δανειο;
Ασε που, ο'τι συμβολαια εχει η ταδε πολυεθνικη, θα ανασταλουν επ' αοριστον αυτοματως.


Καταλαβαινετε δηλ. ποσο σφιχτα δεμενους μας εχουν οι αθεατοι.



Απ' τα τσαντηρια του πανω μαχαλα
Περηφανος Γιουφτος μετα της διδος μαϊμους του.


ΥΓ.
Θυμαμαι μολις κανανε με τα αεροπλανα το "ντου" στην Νεα Υορκη και στο Πενταγωνο το 2001, (κυβερνητικη τρομοκρατια εκ των εσω με παραπλευρες συμμετοχες)κι αφου κατεκατσε ο κονιορτος, καποιοι αγαθοι ηρθαν σε επαφη με τεραστιες κατασκευαστικες εταιρειες στις οποιες ειπαν:

-Μιλατε κι εσεις ρε παιδια πουχετε στην δουλεψη σας αρχιτεκτονες, πολιτικους-μηχανικους, κλπ κλπ, πως γινεται στα καλα του καθουμενου ουρανοξυστες να γινονται σκονη;-

Και οι ....εταιρες τους απηντησαν:
-Μαλακες ειστε;
Εχουμε πολυετη συμβολαια αξιας δις δολλαριων με την ομοσπονδιακη κυβερνηση των ΗΠΑ, θελετε να μας σπρωξουν σε πτωχευση;-

Ανώνυμος είπε...

Μιας και μιλαμε για πολυεθνικες, Δουρειους Ιππους, κλπ., διαβαζω:


Οι φορολογουμενοι της πολης της Νεας Υορκης των ΗΠΑ, θα πληρωνουν πολλα εκατομυρια δολλαρια προμηθεια σε "εταιρειες κυβερνο-ασφαλειας" οι οποιες εχουν αδιαμφισβητητες διασυνδεσεις με μυστικες υπηρεσιες πληροφοριων, του λεγομενου κρατους του ισραηλ*.

Εδω ο συνδεσμος στην αγγλικην:
https://www.mintpressnews.com/cybernyc-taxpayers-millions-cyber-center-israel-ties-intelligence/264984/

Λετε να συμβαινουν και στας Αθηνας παρομοια πραγματα;



*Μη ανεγνωρισμενο απ' την ολομελεια του ΟΗΕ.





Νενα Μακρη