23/6/21

Το πολιτικό τέλος της ΝΔ πλησιάζει

του Ζώη Μπέχλη 
στρατιωτικού Γιατρού και Προέδρου του Κινήματος 21

Χωρίς ερώτημα, άνευ καμμίας αμφιβολίας, μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου σε ιστορία, σε πόρους, σε φυσική ομορφιά, σε ποιότητα ανθρώπων, τα τελευταία 50 χρόνια ερημώνεται.

Ερημώνεται, κυβερνώμενη από ένα εσμό ανθρώπων, που εκ των τελευταίων συμβάντων, δείχνουν πολύ απλά ότι εν έχουν καμμία σχέση με αυτή τη χώρα, πέραν αυτής του παρασίτου. 
Ένα συνονθύλευμα οικογενειών, που αυτοβαπτίστηκαν πολιτικές και το μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο αδικαιολόγητος πλουτισμός και ο ιδεολογικός μηδενισμός. 

Με αηδιαστική κυνικότητα από τη μια ακούμε τον Πρόεδρο της Βουλής σε ανύποπτο χρόνο και αφοπλιστική ειλικρίνεια, να ισχυρίζεται ότι δεν λογοδοτούν στον λαό για την μη τήρηση των εξαγγελιών τους, διότι... «τον γοήτευσαν» και  από την άλλη τον μεταπράτη των αρχαίων  κλασικών μας, να δηλώνει πως «όσοι μας ψήφισαν, γνώριζαν ότι χρωστάμε 300 δις στις τράπεζες». 

Την ίδια τραγική στιγμή, αποδεχόμενοι ταυτόχρονα σε τοξικό τοπίο ανομίας, την ανυπαρξία ανεξάρτητης δικαιοσύνης, απολαμβάνουμε τις ερωτοτροπίες, κάθε θείτσας που έχει βρει καταφύγιο και ερωτική φωλιά στο κοινοβούλιο και μεταξύ των εξάρσεων του ερωτικού της οίστρου, φαντασιώνεται ότι θα είναι και η επόμενη προσωπικότητα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πολιτική σκηνή της χώρας.
 
Τουλάχιστον τρεις τέτοιες νυμφοψυχωσικές περιπτώσεις μπορεί να μετρήσει κανείς στο εν λόγω πολιτικό σύνολο. 

Όσο τα γράφουμε αυτά, βιώνουμε και την ακόμα μεγαλύτερη κατρακύλα, ο έτερος μεταπράτης, αυτός των επιστολών, που αφέθηκε στο πόδι του πρώην αρχηγού του, για τον οποίο λίγο ως πολύ ισχυριζόταν πως δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ και να κρατήσουμε το βίντεο για να τον φτύσουμε αν το κάνει (έτσι έλεγε), ζει το όνειρο του, τοποθετώντας τον εαυτό του στην ένωση ακροδεξιών αρχηγών της Ευρώπης.

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΣ 

Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε η Λεπέν ούτε ο Σαλβίνι, είναι σε θέση να αντιληφθούν, και πολύ περισσότερο να πιστέψουν, το θέατρο σκιών στην προς ερήμωση χώρα. 

 Το πλέον θλιβερό βέβαια είναι ότι επιδιώκεται η διαμερισματοποίηση και ο περιορισμός του πατριωτισμού αποκλειστικά στον συγκεκριμένο χώρο της γραφικής καταφερτζίδικης ανώδυνης ακροδεξιάς, ώστε να μην κινδυνεύσουν να μείνουν χωρίς τους πατριώτες αυτούς, που επί χρόνια της δίνουν την κυβερνησιμότητα. η ΝΔούλα, οι θείτσες και τα Τζάκια του τένις.

Να μην ξεχάσουμε τους εν ειρήνη και επί των υπουργικών διαδρόμων, κατά καιρούς αναδειχθέντες «Στρατάρχες» ΑΓΕΣΜΕΝ, που ανεμίζουν στο πρόσωπο του καταδιωκόμενου, από θεούς και δαίμονες, σιτεμένες θείτσες και τενίστες, Έλληνα, τα μεγάλα τους κατορθώματα... του τίποτα. 

ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 

Όλο αυτό . θα φάνταζε ως μια πολύ καλοστημένη πλάκα, αν δεν ήταν δυστυχώς αλήθεια. Το πως όλοι οι προαναφερόμενοι αντιλαμβάνονται τα πολιτικά τεκταινόμενα ως πλάκα, φαίνεται και από την ερωτική διάθεση των θειτσόνιων, (ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός), αλλά και από τα σούρτα - φέρτα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο των πολιτικών γλεντοκόπων, οι οποίοι ξεκάθαρα απολαμβάνουν την λεηλα- σία της χώρας. 
 Σας έχουμε ΝΕΑ... 
 Οι πλάκες τελείωσαν και πλησιάζει ο λογαριασμός και αυτός ο λογαριασμός δεν θα είναι όπως οι προηγούμενοι, που το πολύ - πολύ να σας έστελναν στην αντιπολίτευση ή προσωρινά στην βίλα σας για να απολαύσετε τα λάφυρα της επιχείρησης «πολιτική καριέρα»... 
Αυτός ο πολιτικός λογαριασμός θα έχει στην χρέωσή του όλο σας το είναι, όλο το είναι των Ελλήνων, της ιστορίας μας, της πατρίδας μας, της ερειπωμένης μας υπαίθρου, των δολοφονημένων από τους έποικους, Ελλήνων, των παιδιών μας. Προκαλέσατε διότι πιστέψατε ότι όλο αυτό είναι ένα πολιτικό ανέκδοτο, ένα χόμπιθ... 

Ρουφήξατε αίμα και ψυχή και συνεχίζετε με το εν εξελίξει κορωνοπάρτυ.

Η βεβαιότητα του ότι θα φύγετε από την εξουσία, εμπεδώνεται όλο και περισσότερο. 
Καμμία θέση, κανένας τίτλος, καμμία βρώμικη γραφίδα δεν θα σταματήσει το επερχόμενο τέλος της πολιτικής αθλιότητας που βιώνει η χώρα. Ο ελληνικός λαός ανέχτηκε πολλά.
 Η επόμενη κάλπη, θα είναι η αρχή της πορείας προς το πολιτικό σας τέλος
Αρκετά σας ανεχθήκαμε ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ.

Δημοσιεύτηκε στην ΕΛ. ΩΡΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα διαφοροποιηθώ από τον κ. Μπέχλη, ως προς το τέλος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, και όλης της πολιτικής οβραίικης συμμορίας, από την στιγμή που το ποιά κόμματα θα δημιουργηθούν, ποιά θα μπουν στο κιναιδοβούλιο και ποιά θα διαλυθούν, τι θα ψηφίσουν και πως θα κυβερνήσουν, αποτελούν απόφαση του πραγματικού αφεντικού της Ελλάδας, την χαζάρικη μαφία του Ρότσιλντ… αυτή που κυβερνάει όλη την ανθρωπότητα.

Θα πρέπει επίσης να διαφοροποιηθώ από τον κ. Μπέχλη, για το δεδομένο της ανατροπής με τις εκλογές, από την στιγμή που τις καθορίζει εδώ και πολλές δεκαετίες, μια singular logic και πλέον μια PALANTIR, αμφότερες εβραϊοσιωνιστικών συμφερόντων… ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο … ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ.

Και η τρίτη διαφοροποίησή μου, αφορά στον “ελληνικό λαό”.
Για ποιόν λαό μιλάμε; Τον μασκοφορεμένο, τον άπατρη, τον φοβισμένο, τον τηλεορασόπληκτο, τον διεφθαρμένο, τον μπασταρδεμένο, τον νοθευμένο, τον κομματοποιημένο, τον “ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο απόπατός μας”;

Αυτός που αποτελεί το 90% του πληθυσμού της χώρας, θα ανατρέψει τα οβραίικα ερπετά;;;

Από το 10% που αποτελεί τους γνήσιους ΕΛΛΗΝΕΣ, πόσοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν και την ζωή τους για την Πατρίδα;;;

Όλος αυτός ο διεφθαρμένος ε#ραιοσι#νιστικοχα$άρικος πολιτικός συρφετός, ανατρέπεται μόνο με αίμα.


Καλλιόπη Σουφλή

102 χρόνια από την Προδοσία στην Μικρά Ασία. Η 26η Μαίου 1022

 Απόσπασμα από το Κύριο άρθρο    του "ΕΜΠΡΟΣ" της 26/05/1922