17/6/21

Η Κομισιόν, η Στέλλα Κυριακίδου και η Φον Λάϊνεν δεν έχουν καμιά αρμοδιότητα για την Υγεία που παραμένει στην Σφαίρα των Εθνικών Αρμοδιοτήτων. Η Κυριακίδου είναι «Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων». Οι αρμοδιότητες της είναι «υποστηρικτικές» και είναι «Φλού», όπως ο Μπάμπης

Το καθήκον της Κυριακίδου δεν είναι να κρατήσει ζωντανούς τους συνταξιούχους αλλά να "βοηθήσει" τα κράτη μέλη να εξασφαλίσουν την "βιωσιμότητά" των Ασφαλιστικών Συστημάτων και η "υποστήριξη" της Φαρμακοβιομηχανίας. Για τον εμβολιασμό ο ρόλος της είναι η βελτίωση της επικοινωνίας 

  Οι Αρμοδιότητες της Κυριακίδου είναι: 

-Υποστήριξη των κρατών μελών για τη βελτίωση της ποιότητας και της βιωσιμότητας των συστημάτων υγείας. 

- Υποστήριξη της ευρωπαϊκής φαρμακευτικής βιομηχανίας ως καινοτόμου και πρωτοπόρου σε παγκόσμιο επίπεδο. 

- Δρομολόγηση του ευρωπαϊκού σχεδίου για την καταπολέμηση του καρκίνου με σκοπό τη συμβολή στη βελτίωση της πρόληψης και της περίθαλψης του καρκίνου. 

-Διερεύνηση τρόπων με τους οποίους εξασφαλίζεται η επάρκεια της Ευρώπης σε οικονομικώς προσιτά φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών της. 

-Εξασφάλιση αποτελεσματικής εφαρμογής της νομοθεσίας της ΕΕ για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

- Δημιουργία ενός ευρωπαϊκού χώρου δεδομένων υγείας με σκοπό την προώθηση της ανταλλαγής των δεδομένων υγείας και τη στήριξη της έρευνας, και, ταυτόχρονα, εξασφάλιση του γεγονότος ότι οι πολίτες έχουν τον έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων. 

-Μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της ηλεκτρονικής υγείας για υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη και μείωση των ανισοτήτων. 

-Εξασφάλιση πλήρους εφαρμογής του ευρωπαϊκού σχεδίου δράσης κατά της μικροβιακής αντοχής στο πλαίσιο της προσέγγισης «Μία υγεία» και επιδίωξη παγκόσμιας συμφωνίας για τα αντιμικροβιακά. 

-Βελτίωση της επικοινωνίας για θέματα βιωσιμότητας των τροφίμων και για θέματα υγείας, ιδίως όσον αφορά τον εμβολιασμό. 

-Ανάληψη ηγετικού ρόλου για την εφαρμογή της νέας στρατηγικής «από το αγρόκτημα στο πιάτο» για βιώσιμα τρόφιμα, στρατηγική η οποία θα αφορά κάθε κρίκο της αλυσίδας τροφίμων, από την παραγωγή ως την κατανάλωση. Προάσπιση των προτύπων ασφάλειας της ΕΕ στις εισαγωγές τροφίμων, με την ανάπτυξη στρατηγικής για την αντιμετώπιση της απάτης στον τομέα των τροφίμων. 

-Εξασφάλιση της επιβολής της νομοθεσίας για την καλή διαβίωση των ζώων, με την επανεξέταση της σημερινής στρατηγικής και την προώθηση των ευρωπαϊκών προτύπων σε παγκόσμιο επίπεδο. 

-Εξασφάλιση της ετοιμότητας της Ευρώπης για την πρόληψη και την καταπολέμηση των μεταδοτικών νόσων των ζώων. Εξασφάλιση της επιβολής της νομοθεσίας της ΕΕ για την ασφάλεια των τροφίμων και για την υγεία των ζώων και των φυτών. Καθοδήγηση των προσπαθειών για την προστασία της υγείας των φυτών, τη μείωση της εξάρτησης από τα γεωργικά φάρμακα και την υποστήριξη εναλλακτικών λύσεων χαμηλού κινδύνου και χωρίς χημικές ουσίες.

Για τον ρόλο και την συμβολή τους στους Θανάτους από τα εμβόλια, και στους Θανάτους ασθενών από την λανθασμένη διάγνωση και θεραπεία με βάση τις οδηγίες τους, θα πρέπει να κατατεθούν μηνύσεις κατά ΟΛΩΝ των μελών του ΕΜΑ και κατά της Κυριακίδου και της Φον Λάϊνεν που εξυπηρετούν το ΚΑΡΤΕΛ ΘΑΝΑΤΟΥ Διεφθαρμένων Πωλητικών –Φαρμακευτικών. 

 Οι μηνύσεις πρέπει να υποβληθούν στην εθνική δικαιοσύνη για τα θύματα κάθε χώρας Ελλάδα.Για αυτά μπορεί να βρεθεί πεδίο συνεργασίας με την Επιτροπή για την Νυρεμβέργη 2.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την τοτε Νυρεμβεργη "1" την εφτιαξαν αυτοι που σημερα μας δολοφονουν με το μπολι και χωρις ακροαματικες διαδικασιες.

Σταματατε επι τελους να ελπιζετε οτι καποιοι θα μας σωσουν.
Και τιναξτε τον ιουδαιοϊον απο πανω σας. Την μονη επικινδυνη ασθενεια απ την οποιαν υποφερει η Δυση, διοτι στην Ανατοληη πεφτουν ιουδαιοβομβες.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...