ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

26/6/21

ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ XAMOYΡA!!!!

 

Ενώ ο Εφιαλτάκης δίνει μπόνους στους ζητωεμβολιαστές, διαπραγματεύεται με την βοήθεια της Βασιλίσσης Σοφίας , τον περιορισμό του Ελληνικού εναέριου χώρου στα 6 μίλα και την αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων. 
 
Δεν είναι τελικά Εφιαλτάκης αλλά ΕΦΙΑΛΤΑΡΑΣ!

ΥΓ. Ορισμένοι χαζοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ , νομίζουν ότι τους προστατεύει η κατάργηση της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ και η διαφθορά του Δικαστικού Σώματος. Αλλά, από τον ΘΑΝΑΤΟ δια του ΝΟΜΟΥ του ΛΙΝΤΣ, δεν μπορεί να τους προστατεύσει κανείς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα,κάνε ένα κουίζ μέ τούς αναγνώστες:
Μέ ποιό τρόπο θά περάσουν τά λαδόκολλα τών Πρεσπών ;
Μέ ποίο τρόπο θά περάσει ή απόσυρση τού στρατού από τά νησιά
καί τόν Εβρο....
Προτεινόμενα: Αποκαλύπτεται σχέδιο απόδρασης τής χρυσαυγής.....

Ανώνυμος είπε...

Κύττα Σπύρο, για να λέμε του στραβού το δίκιο, στ' αυτιά, δε μοιάζουν καθόλου ! Εκτός αυτού, τ' αγόρια, πάίρνουν απ' τη μαμμά !
Και για τον δύσπιστο από πάνω, στα νησιά δε θα φύγει ο στρατός. Απλώς θ' αμτικατασταθούν από στρατιωτίνες και στρατιώτες, με καταγωγή ΛΟΑΤΚΙ. Είναι καρατσεκαρισμένο και έχει σίγουρη επιτυχια, σε αμυντικά σχέδια, που σε αιφνιδιάζουν εκ των όπισθεν. Για να δείξουν κι αυτοί την αξία τους, στο πεδίο της μάχης και όχι πάντα στα μετόπισθεν.

Εμφανίστηκε στα σχόλια του deltio11 Πράκτωρ του Λάγκλεϋ

 Μας άφησε τπόμνημα που εξηγεί γιατί οι κακοί Ρώσοι εκαναν αυτό που  έκαναν οι καλοί  αμερικανοί. Ανέλαβε φίλος χάκερ να εντοπίσει την ΙP. Θ...