24/6/21

Ιδού ΟΛΗ η απάτη. Δεν υπάρχει καμιά αλλαγή ονόματος. Οι Προδότες Τσιπρέφσκι και Εφιαλτάκης συμφώνησαν ότι το όνομα Μακεδονία ανήκει στους Γύφτους και τους «υποχρέωσαν» να βάζουν μπροστά ένα Β. Τα επίθετα Μακεδόνας και Μακεδονικός είναι δικά τους.

 

 Όταν το Κράτος εκπροσωπείται, όπως στην περίπτωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, τότε χρησιμοποιείται το όνομα Βόρεια Μακεδονία, αλλά τα επίθετα «Μακεδονικό» (македонско), «Μακεδονική» (македонска), «Μακεδονικός» (Македонец), και όλες οι μορφές του επίθετου χρησιμοποιούνται σε όλες τις άλλες μορφές συζήτησης και έκφρασης των απόψεών μας, δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ κατά την ωρα του πρωθυπουργού στην Βουλή των Τουρκόγυφτων Η βουλευτής Ανε Λασκόσκα από το ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ ζήτησε εξηγήσεις για τη συγγνώμη του πρωθυπουργού προς την Αθήνα, όταν παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος γράφοντας για την «εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας» σε μια ανάρτηση στο "Twitter". «Υπέγραψα αυτήν τη Συμφωνία, διαπραγματεύτηκα αυτήν τη συμφωνία που εγγυάται απολύτως την Μακεδονική ταυτότητα, τη Μακεδονική γλώσσα και την Μακεδονική μας εθνική ταυτότητα». «Δεν υπάρχει απολύτως κανένα δίλημμα για τη χρήση του όρου Β.Μακεδονία όταν επιβάλλεται ». («Апсолутно нема дилема кога се употребува С.Македонија»). δήλωσε ο Ζάεφ, και τόνισε ότι πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών, «ήμασταν η ΦΥΡΟΜ» για ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα, είμαστε Μακεδόνες από τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, οι οποίοι μιλούν Μακεδονικά».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά απ' αυτό, μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι Σπύρο 'μ . Έτσι κι αλλιώς, ο πουλημένος, τις φάπες φοβάται μόνο ! Από ονόματα, τα μασάμε ! Καληνύχτα...

Ανώνυμος είπε...

Μην τους λες "τουρκογυφτους" διότι θυμώνει η στοά.Η στοά δεν τα ανέχεται αυτά.Λέει:"ποιος είσαι εσύ που θα χαρακτηρισεις έναν άνθρωπο Τούρκο γύφτο"; "Ανθρώπινα δικαιώματα", "ελευθερία", "ισότητα", δεν τα έχεις ακούσει αυτά παλιοΧατζαρα; Λέει.... η παλιοστοα!! Γι'αυτο κι εμείς σου έχουμε πει ότι πρέπει να λέμε το τραγουδάκι "παλιοστοα, ψεύτη ντουνια και παλιομασονια"!!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...