22/6/21

Οι Συμφωνίες Πούτιν Μπιντέ της Γενεύης, και το Δούναι και Λαβείν που εκτυλίσσεται εμπρός μας


Ο Βλαδίμηρος τους έστειλε το μήνυμα με τις ασκήσεις στα σύνορα με την Ουκρανία. Εκείνοι του απάντησαν ,και κατέληξαν στην Γενεύη με τον εκπρόσωπο τους τον Μπιντέ. 

Ο Βαλόντια συμφώνησε να «συνεργαστεί» στην καταπολέμηση του κορωνοϊού. Το Σάββατο και λίγες μέρες μετά ο Δήμος της Μόσχας με διάταγμα του Γενικού Αστυΐατρου επεβλήθη υποχρεωτικός εμβολιασμός των εργαζομένων στο Εμπόριο, τα εστιατόρια, τα ταξί κλπ . 

Αμέσως , το «πρακτορεία» του Λάνγκλεϋ μας ενημέρωσαν ψευδώς για «Απολύσεις για τους ανεμβολίαστους» και για μπόνους «Αυτοκίνητα και διαμερίσματα για εμβολιασμένους».
 Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Τα διάταγμα δεν προβλέπει καμιά κύρωση. Οι πράκτορες του Λάνγκλεϋ έγραψαν ότι οι ρωσικές αρχές «απειλούν» για να πείσουν. Η Ρωσία ανακοίνωσε την Κυριακή 17.378 νέα κρούσματα και 440 θανάτους κσι ο ρκρόσωπος του Πούτοιν ο Ντμίρι Πεσκόφ μίλησε για το αναπόφευκτο της «τρίτης δόσης» «για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν ασφαλείς οι ίδιοι, οι συγγενείς και αγαπημένοι τους». Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενώπιον της Δούμας είπε , «Δυστυχώς, η απειλή του κορωνοϊού δεν έχει υποχωρήσει», και «Σε πολλές περιοχές η κατάσταση ακόμα και επιδεινώνεται». 
Αυτό είναι το «Δούναι». 

Σε απάντηση της συνεργασίας του , η τιμή του αργού πετρελαίου Brent εκτινάχθηκε πάνω από τα 75 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια. Από τις 8:40 ώρα Μόσχας ήταν 75,08 δολάρια, στη μέγιστη τιμή έφτασε τα 75,22 δολάριαΟι τιμές του WTI στην Νεα Υόρκη αυξήθηκαν επίσης στα 73,31 δολάρια το βαρέλι, μετά από τα οποία προσαρμόστηκαν στα 73,15 δολάρια. Σε αυτό το πλαίσιο, η συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου ενισχύθηκε. Από την αρχή των συναλλαγών, το δολάριο έχει πέσει στα 73,09 ρούβλια. 
Ο δείκτης του Χρηματιστηρίου της Μόσχας σημείωσε άνοδο 0,28%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα.

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...