13/10/21

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Καλαμάτας ο ξαφνικός θάνατος του εμβολιασμένου διευθυντή της κλινικής ΚΟΒΙΝΤ του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Ο πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Καζάρμας, όπου βρισκόταν για κυνήγι.

 

Η οικογένειά του, δήλωσε την εξαφάνιση του 54χρονου γιατρού το απόγευμα της Τρίτης, καθώς δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του και δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο. 
Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό του και τελικά η σορός εντοπίστηκε πριν από μερικές ώρες. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που δεν αναμένεται να αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια του ξανικού θανάτου του πνευμονολόγου.

6 σχόλια:

avdargor είπε...

ο ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ'ΚΑΝΕ !!!............

Ανώνυμος είπε...

σκληρή δαρβινική επιλογή, θα επιβιώσουν οι καλύτεροι.....

ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε...

38χρονος κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στους γονείς του
https://serraikanea.gr/koinonia/155897-38xronos-katerrefse-kai-pethane-brosta-stous-goneis-tou.html

ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε...

«Έσβησε» ξαφνικά 38χρονος Λαμιώτης
https://www.larissanet.gr/2021/10/13/esvise-xafnika-38chronos-lamiotis/

ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε...

https://kourdistoportocali.com/ipeople/medialand/efyge-xafnika-o-aggelos-konstantopoylos-tis-think-plus-advertising-se-ilikia-37-chronon/

ΚΑΥΣΟΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ είπε...

https://epiloges.tv/serres-efyge-apo-ti-zoi-o-iereas-chrysos/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...