3/10/21

Τα δημόσια έσοδα και η δίκαιη φορολόγηση των Τόκων που εισπράττουν οι διεθνείς έμποροι χρήματος και εξωχώριοι Τοκογλύφοι

Το μέγα πολιτικό και οικονομικό ζήτημα, δεν είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής των πολλών, ούτε η κατάργηση του Τόκου και του εμπορίου του χρήματος. 
Το ουσιαστικό πολιτικό ζήτημα είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής των πολύ λίγων και αφορολόγητων και η δίκαιη φορολόγηση από τα Κράτη των εισοδημάτων από τους τόκους του Δημοσίου Χρέους των «αφορολόγητων» διεθνών εμπόρων χρήματος. 
 Και οι αριστεροί και δημοκράτες «Ιακωβίνοι», οι Μαρξιστές, οι Τριτσκιστές, οι Λενινιστές, Οι «ΑΝΤΙ-ΦΑ» , οι «Γένοβα», τα Τάγματα Εφόδου της ΚΝΕ, οι «Ρουβίκωνες», που ζητούν ισότητα ενώπιον θεού και ανθρώπων, και ισότητα των δυο φύλων με τους ΛΟΑΤΚΙ δεν διεκδίκησαν ποτέ ισότητα μπροστά στον Εβραίο Τραπεζίτη. 
 Και όμως είναι απλό. Σαν το αυγό του Κολόμβου. 
 Η πληρωμή των τόκων δεν θα γίνεται στο Εξωτερικό αλλά μόνο σε νομικά ή φυσικά πρόσωπα με έλληνικό ΑΦΜ και φορολογική ενημερότητα. Και τα νομικά ή φυσικά πρόσωπα με ελληνικό ΑΦΜ των διεθνών εμπορων χρήματος Θα φορολογούνται όπως όλοι οι Άλλοι. 

 Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ