12/10/21

Mε την προσφυγή που καταθέτουν στο Στε η ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ21 κατά των αναστολών εργασίας, το ΣτΕ θα εχει για πρώτη φορά μια ξεκάθαρα επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, η ευθύνη θα ανήκει ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ στους δικαστές με το ερώτημα είτε της σκοπιμότητος, είτε της ηλιθιότητος.

 

Mε την προσφυγή που καταθέτουν στο Στε η ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ21 κατά των αναστολών εργασίας, το ΣτΕ θα εχει για πρώτη φορά μια ξεκάθαρα επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, η ευθύνη θα ανήκει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στους δικαστές με το ερώτημα είτε της σκοπιμότητος, είτε της ηλιθιότητος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ΣΤΕ τα βγάζει όλα νόμιμα και συνταγματικά χωρίς να σκέφτεται κανείς εκεί μέσα ότι το ελικόπτερο έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων......

Ανώνυμος είπε...

η Φώφη ξαφνικώθηκε από το εμβόλιο

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι το Giga network ,η κόκκινη, derin devlet και το σφυροδρέπανο........

Ανώνυμος είπε...

Τι έπαθε δηλαδή η Φωφαρα;

Διηνέκης είπε...

@ Ανώνυμο 09:13:00 π.μ.
Τίποτα. «Περδίκι» είναι.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο Τετ Οκτ 13 09:13 π.μ. Είναι μεγάλη μου τιμή που μού απάντησες Διηνεκη.Πλην όμως, θα μας πεις εσύ και ο Χατζαρας τι θα γίνει με την Singular Logic; Διότι ο,τι και να γράφετε εσείς, η Singular εκλέγει τους σφετεριστες της εξουσίας εύκολα,αέρα-πατέρα! Η ηλεκτρονική νόθευση πάει σύννεφο.