22/1/22

Ευαγγελία Γαζέπη ετών 37. Χειρίστρια στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου της Νάουσας. Τους πίστεψε .Νόσησε από κορονοϊό,.Νοσηλεύτηκε σε απλή κλινική Covid και την άφησαν να πεθάνει.

 

Η Ευαγγελία Γαζέπη από την Έδεσσα, η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο Νάουσας ως χειρίστρια στο ακτινολογικό τμήμα, δεν πίστευε σε συνομωσίες και Ροκφέλερ. Ηταν με την επιστήμη.
Οι εμβολιασμένοι της  ΠΟΕΔΗΝ, "φωνάζουν", οτι  η 37χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, την οποία το νοσοκομείο δεν είχε και κατέληξε πριν προλάβει να μεταφερθεί σε άλλο. 
 Η υγειονομικός έχασε τη μάχη το βράδυ της Παρασκευής, ενώ νοσηλευόταν με covid-19 την τελευταία εβδομάδα. Εργαζόταν στο νοσοκομείο τους τελευταίου εννιά μήνες. 
 Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, όταν η 37χρονη Ευαγγελία Γαζέπη νόσησε από κορονοϊό, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο Νάουσας όπου εισήχθη στις 27 Νοεμβρίου στην απλή κλινική Covid. 
 Τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια εκφράζει το Σωματείο των εμβολιασμένων Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας. «Ημέρα οδύνης και θλίψης για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Νάουσας για τον αδόκητο θάνατο της 37χρονης συναδέλφου μας Γαζέπη Ευαγγελίας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικόγένεια» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Νάουσας.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ήταν εμβολιασμένη μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα

Άρης Πέτρου είπε...

Ε ναι ρε φίλε,, εύστοχο το σχόλιο σου..

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι θέλεις ρε... φίλε; Αφού καθησε και πίστεψε εγκληματίες! Τι θέλεις δηλαδή; Να βάλουμε πένθος; Εδώ έχουν σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες. Σε μια ευκολοπιστη τηλεθεατή θα κολλούσαν;

Ανώνυμος είπε...

Το εμβόλιο δεν βοηθάει μία.Στην οικογένειά μου κολλήσαμε όλοι.Πατέρας και αδελφός εμβολιασμένοι-ο ένας Pfizer,ο άλλος JJ αντίστοιχα-,αδερφή εγώ,μητέρα όχι.Όλοι είχαμε τα ίδια σχεδόν συμπτώματα και το περάσαμε ακριβώς το ίδιο.Άκουγα πως αν δεν έχεις εμβόλιο υποφέρεις και λοιπά ή αν έχεις εμβόλιο το περνάς πολύ κομπλέ και ίσως να μην το νιώσεις καν.Μπούρδες.Και ο πατέρας μου κατάλαβε ότι είχε απλά είχε λίγο λιγότερο πυρετό και όταν είχε τον πονούσαν τα κόκαλα λίγο όπως συμβαίνει και σε μια γρίπη όταν έχεις πυρετό.Και εμένα το ίδιο και όλους από εμάς.Υπάρχουν άλλα τόσα παραδείγματα.Δεν ξέρω πως αυτοί οι άνθρωποι με την κρουσματολογία και τα μαγειρεμένα νούμερα(που αν δεχτούμε ότι είναι αληθινά,είναι καθημερινότητα για την ιατρική σε σχέση και με τις γρίπες ή άλλες ασθένειες) κατάφεραν να σας πείσουν για την αποτελεσματικότητα αυτών των σκευασμάτων που από ιατρικής άποψης πάλι προκύπτουν πειραματικά.Τόσοι νομπελίστες μιλάνε ρε παιδιά ξυπνάτε.Ήρεμα τα λέω..

Ανώνυμος είπε...

Η γυναίκα αυτή πέθανε πριν ξεκινήσουν οι "εμβολιασμοί", το καλοκαίρι του 2020.

Σιδεράς Κώστας είπε...

Το περιστατικό αυτό είναι παλιό κατέληξε τον Νοέμβριο του 2020.
Έκλεισε 14 μήνες.

Σιδεράς Κώστας είπε...

Το περιστατικό αυτό είναι παλιό κατέληξε τον Νοέμβριο του 2020.
Έκλεισε 14 μήνες.

Σιδεράς Κώστας είπε...

Το περιστατικό αυτό είναι παλιό κατέληξε τον Νοέμβριο του 2020.
Έκλεισε 14 μήνες.

Πολυξενη είπε...

Πόσο χειρότερα από τον θάνατο;;θα πέθαινε πιο γρήγορα;Αυτά τα μυαλά μας έφεραν εδώ.Ανεγκεφαλοι .

Unknown είπε...

Ο, τι και να λέμε καθημερινά φευγουν συνάνθρωποι μας. Ένα είναι βέβαιο. Ο ιός είναι υπαρκτός και τα εμβόλια έχουν παρενεργειες.Εμεις είμαστε μετεωροι. Δυστυχως. Ένα πραγμα απασχολεί όλους μας. Γιατί δεν εισακούονται οι πραγματι ειδικοί παρα μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα τηλεοπτικά σουργελα.....

Λέων είπε...

όταν πεθαίνεις και είσαι εμβολιασμένος πεθαίνεις ελαφριά. Το λέει η επιστήμονισσα Παγώνη που μπήκε κτηνιατρική αλλά μέσω Ιταλιας κατάφερε να γίνει γιατρλος και τηλεπαρουσιάστρια του κορωναϊού

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...