25/1/22

Αν ζούσε ο Ανδρέας θα έβαζε ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ. Ο Κροάτης Πρόεδρος εμβολιάστηκε είπε κάτι για την αμερικανική επιθετικότητα

 

Σε περίπτωση πιθανού πολέμου μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, η Κροατία θα ανακαλέσει τους στρατιώτες της στην πατρίδα δήλωσε στην τηλεόραση  ο Σοσιαλδημοκράτης Πρόεδρος Ζόραν Μιλάνοβιτς, που σημείωσε ότι ο (δεξιός) Πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς μπορεί να απειλεί τη Ρωσία, « όσο επιθυμεί.» 
«Εγώ, σαν αρχιστράτηγος του Κροατικού στρατού, ακούω δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες το ΝΑΤΟ , και όχι τα Κράτη , ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες - αυξάνει την παρουσία του και στέλνει κάποια πλοία», η Κροατία δεν έχει καμία σχέση με τη διαδικασία αυτή. Η Κροατία όχι μόνο δεν θα στείλει, δυνάμεις αλλά σε περίπτωση κλιμάκωσης θα τους ανακαλέσει όλους, μέχρι τον τελευταίο Κροάτη στρατιώτη. Μέχρι το τελευταίο!», είπε ο Πρόεδρος Μιλάνοβιτς.
 Ο Κροάτης Πρόεδρος πρόσθεσε ότι η ένταση δεν οφείλεται στις ενέργειες της Ρωσίας ή της Ουκρανίας, αλλά στα βήματα της κυβέρνησης του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. «Σε ζητήματα διεθνούς ασφάλειας, βλέπω από τον Λευκό Οίκο ασυνέπεια και ουσιαστικά επικίνδυνη συμπεριφορά», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κροατίας,

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, αν ο Πούτιν είναι αληθινός ηγέτης και όχι μαριονέτα των Σιωνιστών, θα μπορούσε να κάνει την εξής απλή κίνηση και αμέσως οι Αμερικανοί θα κάνανε πίσω: Να μεταφέρει σημαντική ποσότητα πυρηνικών όπλων στη Συρία και να στοχεύσει το Ισραήλ! Να δεις για πότε θα λυθεί η πολιορκία...

Ανώνυμος είπε...

Πυρηνικά έχουν και οι οβριοί να στοχεύσουν τον Πούτιν στη Συρία.
Οπότε, 'μηδέν εις το πηλίκο'...

Ανώνυμος είπε...

Άσε, αφού δεν καταλαβαίνεις, γιατί πετάγεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Άλλο παγκοσμιοποιητές, άλλο σιωνιστές τραπεζίτες, άλλο το λόμπι των Εβραίων σε κάθε χώρα και άλλο η πορεία του Εθνικού κράτους.. Υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα και όλο και περισσότερο το Εθνικό κράτος θα παραμερίζεται μπροστά στο όραμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
ΥΓ. Διαβάζω και ενημερώνομαι αλλά άμα λάχει κλωτσάω και κάνα καφάσι.