24/1/22

Χαμός και οδυρμός. Η Γκρέτα κλαίει και θρηνεί . Η Κίνα αθέτησε την υπόσχεση για μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

 

Η κινεζική κυβέρνηση έχει υποσχεθεί να καταπολεμήσει τις εκπομπές CO2 από τα αυτοκίνητα, αλλά η μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο παρουσιάζει πολύ χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. «η τρέχουσα εξέλιξη της κατάστασης δεν θα επιτρέψει στην Κίνα να επιτύχει τον στόχο που έχει τεθεί για το 2060 δήλωσαν ειδικοί της Greenpeace», Στο Bloomberg.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κυριε Χατζαρα, θα ηθελα την βοηθεια σας χρησιμοποιωντας την ιδιοτητα σας ως εγκυρος και εντιμος δημοσιογραφος.

Ονομαζομαι Εμμανουηλ Μπαρτσινεβελος του Ιωαννου και της Βασιλικης και γεννηθηκα στον νομο Αττικης το 1968.
Και οι δυο μου γονεις ειναι Ελληνες.
Παρ' ολα αυτα θα ηθελα να κανω αιτηση επαναπροσδιορισμου την ηλικιας μου, αλλα και του χρωματος μου.
Θα ηθελα λοιπον, να αλλαξω τα δεδομενα και να αναγραφει στην ταυτοτητα μου οτι γεννηθηκα το 1999 και ειμαι χρωματος Μαυρου.

Μπορειτε σας παρακαλω να με συμβουλεψετε τι αιτηση πρεπει να συμπληρωσω και σε ποια υπηρεσια θα πρεπει την προωθησω για εγκριση;


Μετα Τιμης
Εμμανουηλ Μπαρτσινεβελος
Ζουμπερι-Αττικης

Unknown είπε...

Το διαολεμενο σαιμποργκ δεν στιγματίζει ποτέ την ερπετικη Κίνα,μόνο τον Τραμπ κατηγορούσε

soulis είπε...

Σπυρο ειχα διαβασει ενα αρθρο σε καποιο αμερικανικο δεξιο σαιτ που δεν θυμαμαι τωρα αν και εχω σωσει καπου το λινκ.
Παρεθετε καποια στοιχεια απο μια διεθνη υπηρεσια που παρακολουθει τα ενεργειακα εργα παγκοσμιως.Δεν ειναι καμμια διαβαθμισμενη απορρητη εκθεση ειναι διαθεσιμη στον οποιονδηποτε αλλα ποτε δεν θα την δει κανεις σε καθεστωτικο μεσο.
Εκει λοιπον ελεγε οτι για το 21 και τα αμεσως επομενα χρονια φετος του χρονου κλπ κατασκευαζονται εχουν ηδη κατασκευαστει η εχουν εγκριθει σε 5 μονο κρατη στην Μοτιο Ανατολικη Ασια περιπου 600!!!!!! ΝΕΑ θερμοηλεκτρικα εγοστασια ανθρακα συνολικης ισχυος περιπου 315 GW.
Οι χωρες αυτες ειναι η Κινα η Ινδια η Ινδονησια (αυτες οι τρεις ειναι σχεδον ο μισος πληθυσμος της Γης) το Βιτναμ και η Ιαπωνια.Απο αυτα τα 600 τα 370 μονο στην Κινα οπου μαλιστα η αναγκη για ρευμα ειναι τοσο μεγαλη που μπαινει ενα εργοστασιο ανθρακα στο συστημα την εβδομαδα ενω προσπαθουν να τα κανουν δυο.Αλλα 90 κατασκευαζονται στην Ινδια αλλα 40 στην Ινδονησια.
Και αυτα τα 600 ειναι το 80% των οσων κατασκευαζοντα παγκοσμιως.ι .Στις υπολοιπες αναπτυσσομενες χωρες δηλαδη Αφρικη και Ν.Αμερικη φτιαχνονται αλλα 150 περιπου.
Αυτην την πληροφορια θα επρεπε καποιος να τριψει στην μουρη του Κουλη και της μανας του που μιλανε για τελος των λιγνιτη και του ανθρακα στους σανοφαγους ψοφοδεξιους


Ανώνυμος είπε...

Ασε φιλε εγω εστειλα μειλ στον παν. Συλλογο Ρομα για το πως θα μπορουσα να πολιτογραφηθω Ρομα ωστε να εχω μονο δικαιωματα και καθολου υποχρεωσεις αλλα οθτε καν μπηκαν στον κοπο να απαντησουν