16/1/22

Δεν θα μας πεθάνουν. Και Το εμβόλιο του Εφιαλτάκη δεν θα το κάνουμε και δεν θα πληρώσουμε το παράνομο πρόστιμο. Και όσοι δημόσιοι Υπάλληλοι υπηρετήσουν τον Εφιαλτάκη θα πάνε φυλακή για παράβαση καθήκοντος. Να τι πρέπει να κάνουμε.

 

ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. 

Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ                        Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ

 

 Το πρόστιμο  των 100 ευρώ πρέπει  να το βεβαιώσει η  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΕ  , (ΗΔΙΚΑ ΑΕ, οδός Λυκούργου 10 ,Αθήνα 10551   email info@idika.gr

Σύμφωνα με τον Νόμο είναι υποχρεωμένη τους μεν κάτω των 70 να μας ενημερώσει ηλεκτρονικά τους δε άνω των 70 εγγράφως.

 Η ειδοποίηση θα πρέπει να αναφέρει τις διατάξεις που έχουμε παραβιάσει. 

Εντός  5 εργασίμων ημερών πρέπει να απαντήσουμε στο info@idika.gr και να διατυπώσουμε τις αντιρρήσεις μας .

 Η αντίρρηση μας θα αναφέρει ότι δεν έχουμε παραβεί καμιά από τις αναφερόμενες διατάξεις και ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με το συγκεκριμένο προϊόν είναι παράνομος γιατί παραβιάζει την ευρωπαϊκή αντιμονοπωλιακή νομοθεσία  και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και την ΕΣΔΑ. Επικαλούμεθα επίσης τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μας  και τη γνώμη των γιατρών μας οι οποίοι «φοβούνται τις συνέπειες και δεν  βεβαιώνουν εγγράφως αυτό που μας συνιστούν προφορικά», και θα τονίζουμε ότι οι υπάλληλοι της ΗΔΙΚΑ.ΑΕ που θα μας επιβάλουν το παράνομο πρόστιμο έχουν ποινική ευθύνη και διότι παραβίασαν τα προσωπικά μας δεδομένα και διότι παρέβησαν τον νόμο.

Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ, θα πρέπει να μας απαντήσει  ότι εξέτασε τις απόψεις μας και ότι είτε τις δέχεται είτε ότι προχώρησε στον οριστικό καταλογισμό του προστίμου και το διαβίβασε στην  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ) , για να το εισπράξει.

Μόλις η ΑΑΔΕ μας καταλογίσει το κατοστάρικο θα πρέπει να μας ενημερώσει. Είτε γραπτά είτε ηλεκτρονικά. Τότε θα έχουμε προθεσμία να διατυπώσουμε την αντίρρηση μας. Στην οποία εάν δεν έχει προηγηθεί η ενημέρωση από την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, θα λέμε ότι ο καταλογισμός του Προστίμου είναι απολύτως παράνομος διότι η ΗΔΙΚΑ  δεν μας έδωσε το δικαίωμα να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας.  

Εάν έχει προηγηθεί ο διάλογος με την ΗΔΙΚΑ, ΑΕ θα τονίζουμε ε ότι δεν χρωστάμε τίποτα και ότι ο καταλογισμός του προστίμου είναι καταχρηστικός και παράνομος.

Μετά την απάντηση της ΑΑΔΕ  εφόσον απορρίψει την αντίρρηση μας αρχίσει η περίοδος των 60 ημερών για την προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Υποδείγματα για τις προσφυγές θα αναρτηθούν καθώς και υποδείγματα για τις αντιρρήσεις μας.

Πρακτικά θα έχουν γίνει οι εκλογές και ο Εφιαλτάκης θα έχει εισπράξει τα Καρύδια μας. 

ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΒΑΛΡΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...