11/1/22

Σας σκοτώνουν δεν πληρώνουν και ανάγκη δεν σας έχουν. Γαλλικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι ο θάνατος από ΤΟ εμβόλιο είναι αυτοκτονία

 

Στη Γαλλία, ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να καταβάλει το τίμημα της ασφάλειας ζωής  ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ , ενός  ασφαλισμένου πελάτη της, διότι ήταν εμβολιασμένος.   
Η Ασφαλιστική  στηρίχτηκε  στην γνωμάτευση των ιατροδικαστών ότι το εμβόλιο προκάλεσε τον θάνατο του Παππού, και επομένως ήταν αυτοκτονία, που δεν την κάλυπτε το συμβόλαιο. 
Οι συγγενείς προσέφυγαν στο Κράτος Δικαίου, που δέχθηκε σε πρώτο βαθμό την άποψη της ασφαλιστικής εταιρείας. Η απόφαση αναφέρει ότι«ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός», και οτι  ήταν γνωστό στον θανόντα ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά , και επομένως ο εθελοντικός εμβολιασμός του ήταν εθελοντική ανάληψη ενός θανάσιμου κινδύνου ενόψει των πιθανών παρενεργειών.
Το δικαστήριο παραδέχτηκε στις 6 Ιανουαρίου 2022 , ότι νομικά, εφόσον η εθελοντική συμμετοχή στην Τρίτη φάση του πειράματος για τα εμβόλια , των οποίων η αποδεδειγμένη ασφάλεια είναι ανύπαρκτη, αποφέρει τον θάνατο, τότε η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει την Ασφάλεια διότι ο θάνατος δεν είναι φυσικός και δεν είναι ατύχημα αλλά πρόκειται για αυτοκτονία που δεν καλύπτεται από τη σύμβαση.

5 σχόλια:

DimIt είπε...

Μηπως επρεπε να μας δωσετε και την διευθυνση να δουμε ολοκληρη την αποφαση στο πρωτοτυπο κειμενο?

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει πηγή γιατί θα αρχίσουν να ρωτάνε; είναι πολύ σημαντικό να το κολλάς στην μάπα τους κάθε βαξινάκια....

aristo είπε...

κ. Χατζάρα αν μπορείτε ανεβάστε όλο το κείμενο και την πηγή γιατί ανήκω και στον ασφαλιστικό κλάδο και είναι πολύ σημαντική αυτή η περίπτωση, όπως και η απόφαση του δικαστηρίου. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να είναι φέικ αλλά είναι ζήτημα χρόνου να γίνει, λογικά καμμία ασφαλιστική δεν θα ήθελε να πληρώνει τέτοια πράγματα οπότε θα προσπαθούσε να αποφύγει να χάσει έστω και μία τέτοια υπόθεση που θα άνοιγε τον ασκό του Αιόλου, από την άλλη μια τέτοια δικαστική απόφαση καταστρέφει το αφήγημα του σκευάσματος

στα σχόλια ο συντάκτης λέει ότι προέρχεται η είδηση από τον δικηγόρο MAITRE ALBERTO BRUSA αλλά δεν δίνει σύνδεσμο, φαίνεται ότι αυτός έχει γίνει και στο παρελθόν στόχος φακτ τσέκιν, πιθανόν να είναι πρακτόρικη η δημοσίευση αλλά κάπου θα έχει γίνει αυτό, δεν μπορεί κανείς να μην έχει διεκδικίσει ασφάλεια μετά από θάνατο πφάιζερ ή άλλου σκευάσματος...

Dimit είπε...

O συνδεσμος παραπεμπει διαδοχικα σε διαφορα σημεια , ποτε απο δω ποτε απο κει μεχρι να ζαλιστεις, και με επικεντρο την ιστοσελιδα ενος δικηγορου που ασχολιοταν βασικα με ποδοσφαιριστες στο παρελθον, και τωρα αρχηγος μια ομαδας 60.000 αντιεμβολιαστων, οι οποιοι και καταβαλουν καποια μηνιαια συνδρομη για την συμμετοχη τους στην ομαδα.
Φυσικα καμμια παραπομπη δεν υπαρχει στο πρωτοτυπο κειμενο της αποφασης που εχει δημοσιευτει απο το αρμοδιο δικαδτηριο.
Εδω στην ελλαδα βρισκεις τις αποφασεις αναρτημενες στο διαδικτυο αυτοι πρεπει ακομα να μην εχουν ανακαλυψει το διαδικτυο μαλλον.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...