ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

20/1/22

Ως «ύποπτοι διάπραξης εγκλήματος» κλήθηκαν από τη Θεόστραβη οι αδελφοί Λεβέντη της Coca Cola και δύο φίλοι τους

 

Ήμουν απολύτως βέβαιος ότι η Λαϊκή Δικαιοσύνη που καταδικάζει τους αρνητές θα σταθεί στο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ στο πλευρό της ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΣ ΕΜΟΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ 24χρονης.

 Η ΤΥΦΛΗ, που μας βοηθάει να νικήσουμε τον ΚΟΡΩΝΟΙΟ και τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ που τον σκορπάνε είναι με τον εμβολιασμένο ΛΑΟ και ΟΧΙ με την εμβολιασμένη ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ. 

 Το ξυπόλυτα τάγματα των τηλε-ρουφιάνων δικαίωσαν τον κοινωνικό ρόλο τους , ως υπερασπιστή του εμβολιασμένου πελάτη της ΠΦΑΪΖΕΡ.
 ΟΛΟΙ στο πλευρό μας. 
Με μπροστάρηδες τους αγωνιστές του δικαίου του ΛΑΟΥ τον ΜΑΚΗ και τον ΧΙΩΤΗ. 

ΟΛΟΙ που άκουσαν το γοερό κλάμα της 24χρονης ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ που ΠΑΕΙ ΣΕ «ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ» , έπρεπε να ρωτήσουν την γνώμη της για τον ΜΠΟΥΡΛ,Α το ΕΜΒΟΛΙΟ την ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τον ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ συνάνθρωπο. 

 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ για ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, που απειλούν την ΑΝΟΙΧΤΗ κοινωνία των τηλεθεατών. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, λοιπον,  ΜΕ τον ΜΑΚΗ, ΤΟΝ ΤΑΤΙΑΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΟΥΡΔΟΓΛΟΥ, ΤΟΝ ΧΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ 24ΧΡΟΝΗ ΠΤΩΧΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ.

 ΥΓ. ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΊΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αναρχοπλουσιοπαιδα ειναι λεει, αντιφα γαμω την ελλαδα σας και ετσι

6η Δεκεμβρίου στην Ιστορία

Η 6η Δεκεμβρίου είναι η 340η ημέρα του Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 25 μέρες ως το τέλος του έτου ς . 1240.  Ο εγγονός του Τζένγκις Χα...