22/5/22

Η πολιτοφυλακή της ΛΔ Ντόνετσκ κατέλαβε τις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και πλούσια λάφυρα

 

Μαχητές της 100ης ταξιαρχίας της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της DPR  κατέλαβαν τις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή «Νοβοσελίβκα Φταράγια»,  και ανάγκασαν τους  Ουκρανούς   υποχωρήσουν  πίσω από τον αυτοκινητόδρομο Ντόνετσκ-Κοστιαντίνοφκα. 


ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 22 Μαΐου . Η Πολιτοφυλακή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ ανακοίνωσε ότι οι μονάδες της σκότωσαν σήμερα 22 Ουκρανούς κσι κσυεστεψαν, δύο BMPs, ένα APC και ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο KrAZ Spartan.

. Η Πολιτοφυλακή  συνέλαβε και δύο αμερικανικά αντιαρματικά όπλα ΜΤ-12 "Rapier" και ένα θωρακισμένο όχημα διοίκησης και προσωπικού.

Ο ρωσικός στρατός,  διέρρηξε την γραμμή  των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και έφθασε στην πόλη Σολεντάρ κοντά στο Αρτέμοβσκ  (Ουκρανικά: Μπακμούτ) και πήρε τη Βολοντίμιριβκα.

Οι οικισμοί Shchastya και Stanytsia Luhanska τέθηκαν υπό τον έλεγχο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, αλλά οι στρατιωτικοί ετοιμάζουν νέο λέβητα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Αυτό αναφέρθηκε προηγουμένως από μια πηγή στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: