22/5/22

Στις ΗΠΑ αρρωσταίνουν κατά δεκάδες χιλιάδες οι εμβολιασμένοι. Η θνησιμότητα των εμβολιασμένων από τη λοίμωξη έχει επίσης αυξηθεί.

 

Η πρώτη θέση στη συχνότητα εμφάνισης του ΚΟΒΙΝΤ στον κόσμο καταλαμβάνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα σε μια εβδομάδα, εντοπίστηκαν περισσότερα από 570.000 νέα κρούσματα εκεί. Η Λωποδύτες του Π.Ο.Υ ανακοίνωσαν οτι από τις 15 Μαΐου έως τις 21 Μαΐου, καταγράφηκαν περισσότερες από 5,7 εκατομμύρια λοιμώξεις, παρουσιάζοντας αύξηση 70%  από την προηγούμενη  εβδομάδα . Η «θνησιμότητα» κατά τον Π.Ο.Υ. επίσης αυξήθηκε απότομα. Σε επτά ημέρες, σχεδόν 25.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον ΚΟΒΙΝΤ, αύξηση 134% από την προηγούμενη εβδομάδα. Μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων εξακολουθούν να καταγράφοντα  στη Γερμανία, με περίπου 50.000 κρούσματα  την ημέρα. Στη Γαλλία και την Ιταλία, περίπου 30 χιλιάδες κάτοικοι αρρωσταίνουν καθημερινά, στην Ισπανία και την Πορτογαλία - περίπου 20 χιλιάδες. Στην Ασία, η πιο δύσκολη κατάσταση εξελίσσεται στη ΛΔ της Κορέας.

 

ΥΓ. Στο Κόσσοβο και την Σκιπερία πάντως δεν πεθαίνει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...