11/5/22

Δώσε και εσύ χοντρομακάκα τον οβολό σου στον Ζελένσκι

 Δουλειές με αφορολόγητες  φούντες με την Ουκρανία 

Η Βουλή των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ ενέκρινε τη χορήγηση πρόσθετης βοήθειας ύψους σχεδόν 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία. "Υπέρ" ψήφισαν 368 βουλευτές, 57 "κατά". Τώρα είναι η σειρά της Γερουσίας, μετά την οποία ο Πρόεδρος Τζο πρέπει να υπογράψει το νομοσχέδιο. 
Η ΕΕ δίνει 7 δις την ημέρα στον Ζελένσκι για την Μεγάλη Επανεκκίνηση.
Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κέρμπι σε συνέντευξή του στο Fox News επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν προμήθευσε στην Ουκρανία όπλα πολύ πριν από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας. «Η κυβέρνηση του Προέδρου Μπάιντεν προμηθεύε όπλα πολύ πριν την έναρξη των εχθροπραξιών. Τα πρώτα δισεκατομμύρια δολάρια που διέθεσε ο πρόεδρος για την Ουκρανία περιελάμβαναν την προμήθεια θανατηφόρων όπλων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Βρετανία και άλλοι σύμμαχοι βοήθησαν πραγματικά στην προετοιμασία των Ουκρανών», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου. Η στρατιωτική επιχείρηση για την προστασία των Δημοκρατιών του Ντονμπάς ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν είμαστε κορόϊδα ! Δεν δίνουμε λεφτά, δίνουμε όπλα, που τα έχουν πληρώσει τα κορόϊδα οι πατεράδες μας ! Αμ πώς !