21/5/22

Το Κούλα της Ντόροθι και του Εφιάλτη είναι εντελώς ηλίθιο που έλαβε δίπλωμα ηγέτη από τον ΠΦούστη του Νταβός αφού εξετάστηκε στον Φιλελευθερισμό και τη Λειχία. Για το μυαλό του, «οι Μεσολογγίτες Αντιστάθηκαν», το «Αζοφστάλ αντιστάθηκε», οπότε οι Αζοφσταλίτες είναι Μεσολογγίτες. Ο «Αστυφύλαξ είναι μπουζούκι δηλαδή» . Με την ευκαιρία, να και ο «δικός μας ο «Χαγκάνος» « Μωυσής» που σκοτώθηκε πριν την παράδοση του Αζόφστάλ, μασκαρεμένος σε «Μιχάλη Μεσολογγίτη».

 

ΥΓ1Είμαι έξω φρενών με την Κούλα. Στους νεκρούς της Εξόδου ήταν ο Δημήτριος Χατζάρας , του οποίου η σύζυγος Μαρία με τον ορφανό Παναγιώτη επέζησαν και κατέφυγαν μαζί με άλλους πρόσφυγες στο Ναύπλιο. Ο Παναγιώτης έζησε στο Ναύπλιο και έκανε 6 παιδία. Ένα από αυτά, ο Αλέξανδρος που τον πήραν στον Στρατό από τα 13 του. Ανδραγάθησε στην Μάχη στα πέντε πηγάδια με την Μεραρχία του Σμολένσκι. Παιδί του Αλέξανδρου ήταν ο Αντώνιος που εξορίστηκε από το Ναύπλιο από τους Βενιζελικούς,  και του οποίου τόπο εξορίας ορίστηκε το Χαλάνδρι. Αυτόςμ  εγκαταστάθηκε στην Αγία Παρασκευή όπου εκλέχτηκε και Πρόεδρος της Κοινότητας. Παιδί του Αντωνίου ήταν ο Αλέξανδρος. Ο Αλέξανδρος ήταν ο πατέρας μου. Εγώ είμαι η Πέμπτη γενιά. 

ΥΓ2. Μωρή Κούλα , η φρουρά του Μεσολογγίου έκανε έξοδο. Η φρουρά του Αζόφστάλ παραδόθηκε

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Κούλα έχει βάλει το Μακελειό και άλλους να τον παρουσιάζουν ως "γύπα" με διάφορα βιντεάκια επειδή έχεις αποκαλύψει ότι κοιμάται στο Μαξίμου....

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν κι άλλες διαφορές Σπύρο.
Ο πληθυσμός μέσα στο Μεσολόγγι, άμαχοι και στρατιώτες, ήταν της ίδιας εθνοτικής ομάδας και οι πολιορκητές ήταν μίας άλλης εθνοτικής ομάδας. Οι "μέσα" με τους "έξω" διαφέρανε τελείως.
Στη Μαριούπολη, οι άμαχοι εντός της πόλης ήταν του ίδιας εθνοτικής ομάδας με τους πολιορκητές και τελείως "ξένοι" με τους μαχητές εντός της πόλης Τους.
Και φυσικά υποστήριζαν τους "έξω" και ευχόντουσαν την επιτυχία τους.
Επίσης, στη Μαριούπολη οι άμαχοι κινδύνευαν από τους εντός της πόλης στρατιώτες και όχι από τους πολιορκητές (πέραν κάποιων εξαιρέσεων επειδή χρησιμοποιήθηκαν ως ασπίδα).
Στο Μεσολόγγι οι άμαχοι δεν κινδύνευαν με αγριότητες από τους ομοεθνείς τους στρατιώτες.
Επίσης, οι πολιορκητές όταν εισήλθαν στη Μαριούπολη δεν προέβησαν σε βιαιότητες εις βάρος του άμαχου πληθυσμού σε αντίθεση με το μαρτυρικό Μεσολόγγι, όπου σφαγιάστηκαν οι περισσότεροι.
Στη Μαριούπολη οι πολιορκητές όταν εισήλθαν, θεωρήθηκαν ως απελευθερωτές από τον ντόπιο πληθυσμό. Να υποθέσω ότι έγινε κάτι παρόμοιο και στο Μεσολόγγι;;;;;
Άντε να τα πεις σε κανέναν βλαχοδεξιό αυτά. Θα σε κοιτάει σαν εξωγήινο.

Ανώνυμος είπε...

Μην παρεξηγείτε την Κούλα, απλά μπερδεύτηκε με τα όπλα, καθ'όσον δεν γνώριζε ότι οι αρματολοί αγωνιστές είχαν μόνο εμπροσθογεμή ενώ της αρέσουν τα οπισθογεμή σύγχρονα χαζαρικά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΤΙΜΗ ΣΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΊΠΟΤΑ. ..

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...