29/10/22

Οι Βρετανοί οργάνωσαν την τρομοκρατική επίθεση των ντρόουν στην Σεβαστούπολη

 

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποίησε στις 4.20 π.μ  του  Σαββάτου τρομοκρατική επίθεση εναντίον πλοίων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και εμπορικών σκαφών που βρίσκονταν μέσα και έξω από τον ναύσταθμο της Σεβαστούπολης.

Η επίθεση έγινε , από εννέα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και επτά αυτόνομα θαλάσσια μη επανδρωμένα οχήματα. Ως αποτέλεσμα των αντιαεροπορικών βολών από τα πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, όλοι οι αεροπορικοί στόχοι καταστράφηκαν. Καταστράφηκαν και 4 από τα επτά τηλεκατευθυνόμενα θαλάσσια μη επανδρωμένα οχήματα, ενώ τρεις από αυτές τις συσκευές καταστράφηκαν στον εσωτερικό θαλάσσιο χώρο του ναυστάθμου.

 Η προετοιμασία αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας και η εκπαίδευση των Ουκρανών πραγματοποιήθηκς  υπό την ηγεσία Βρετανών ειδικών που βρίσκονται στην πόλη Οσακόφ  της περιοχής Νικολάγιεφ. 

Μικρές ζημιές υπέστη  το ναρκαλιευτικό «Ιβάν Γκολουμπέτς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτό που σα; υποσχέθηκε το πρωί. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Δράσις» της Θεσσαλονίκης και που δεν το υπέγραψε ο «Σκοταδιστής» και «οπισθοδρομικός» Συντάκτης του που δεν έπινε «ουίσκυ» όπως η «Πλουτοκρατία» και δεν πίστευε στον «Ελεύθερο Έρωτα». Ο άνθρωπος αυτός ήταν και Καλός Ελληνας και Καλός Χριστιανός. Και υποστηριζε την Επανάσταση του Στρατού. Και εξαπατήθηκε. Γιατί ο Ρουφογάλης ο Μπαλόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιναν «ουίσκι». Γιατί η Ολιγάριθμή (Κλεφτολουμπινέ) «πλουτοκρατία» συνέχισε να κλέβει και να πλουτίζει. Και εξαπατήθηκε γιατί η επταετία ήταν η «κολυμβήθρα του Σιλωαμ», για να ξεπλυθούν οι Κομμουνιστές από το ελληνικό Αίμα και να επανέλθουν με το φωτοστέφανο της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ ΕΣΑ. στον ρόλο που τους ανέθεσε η Αυτοκρατορία στην Βάρκιζα.