28/10/22

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟλΛΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!






 

2 σχόλια:

Μαικ είπε...


Φυσικά και δεν λέμε χρόνια πολλά,αλλά άντε τώρα να το πεις στα δίποδα βόδια (το "βόδια", καταχρηστικώς,με συμπάθεια προς τα συμπαθή τετράποδα),που ενεργούν με βάση τη μάζα. Κάνουν και λένε δηλ.,ότι τους λένε να πουν και ότι πουν οι περισσότεροι (ότι είναι της μόδας)!

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια, συμβαίνει και στις δύο ημέρες που εορτάζουμε τις μεγάλες Εθνικές Επετείους να υπάρχει και χριστιανική εορτή (της Αγίας Σκέπης σήμερα, του Ευαγγελισμού τον Μάρτιο) οπότε δεν είναι εντελώς άσχετη η ευχή

Αυτό που σα; υποσχέθηκε το πρωί. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Δράσις» της Θεσσαλονίκης και που δεν το υπέγραψε ο «Σκοταδιστής» και «οπισθοδρομικός» Συντάκτης του που δεν έπινε «ουίσκυ» όπως η «Πλουτοκρατία» και δεν πίστευε στον «Ελεύθερο Έρωτα». Ο άνθρωπος αυτός ήταν και Καλός Ελληνας και Καλός Χριστιανός. Και υποστηριζε την Επανάσταση του Στρατού. Και εξαπατήθηκε. Γιατί ο Ρουφογάλης ο Μπαλόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιναν «ουίσκι». Γιατί η Ολιγάριθμή (Κλεφτολουμπινέ) «πλουτοκρατία» συνέχισε να κλέβει και να πλουτίζει. Και εξαπατήθηκε γιατί η επταετία ήταν η «κολυμβήθρα του Σιλωαμ», για να ξεπλυθούν οι Κομμουνιστές από το ελληνικό Αίμα και να επανέλθουν με το φωτοστέφανο της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ ΕΣΑ. στον ρόλο που τους ανέθεσε η Αυτοκρατορία στην Βάρκιζα.