27/10/22

Tο Κίεβο, αναφέρθηκε στην δυσάρεστη αλλαγή στην κατάσταση κοντά στη Χερσώνα


 

Η κατάσταση στο μέτωπο της Χερσώνας αλλάζει «σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατεύθυνση για την Ουκρανία» δήλωσε ο επικεφαλής του γραφείου του Ζελένσκι Αλεξέϊ Αρέστοβιτς που ανακοίνωσε την αποστολή ενισχύσεων έξι ταγμάτων. 
Νωρίτερα χθες, ο ρωσικός στρατός απέκρουσε την προσπάθεια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να διασπάσουν τη γραμμή άμυνας κοντά στο χωριό Νταβίντοφ Μπροντ στην περιοχή της Χερσώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτό που σα; υποσχέθηκε το πρωί. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Δράσις» της Θεσσαλονίκης και που δεν το υπέγραψε ο «Σκοταδιστής» και «οπισθοδρομικός» Συντάκτης του που δεν έπινε «ουίσκυ» όπως η «Πλουτοκρατία» και δεν πίστευε στον «Ελεύθερο Έρωτα». Ο άνθρωπος αυτός ήταν και Καλός Ελληνας και Καλός Χριστιανός. Και υποστηριζε την Επανάσταση του Στρατού. Και εξαπατήθηκε. Γιατί ο Ρουφογάλης ο Μπαλόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιναν «ουίσκι». Γιατί η Ολιγάριθμή (Κλεφτολουμπινέ) «πλουτοκρατία» συνέχισε να κλέβει και να πλουτίζει. Και εξαπατήθηκε γιατί η επταετία ήταν η «κολυμβήθρα του Σιλωαμ», για να ξεπλυθούν οι Κομμουνιστές από το ελληνικό Αίμα και να επανέλθουν με το φωτοστέφανο της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ ΕΣΑ. στον ρόλο που τους ανέθεσε η Αυτοκρατορία στην Βάρκιζα.