31/12/22

Οι Ρώσοι μπήκαν στο Αρτεμόφσκ. Πρωτοχρονιάτικο δώρο στον Βαλόντια και τον Ρωσικό λαό

 

 Οι «Βάγκνερ» και οι Ρώσοι Αλεξιπτωτιστές βρίσκονται μέσα στο Μπαχμούτ (Αρτεμόφσκ) όπου  πλέον διεξάγονται  οδομαχίες.

 

 Οι «Βάγκνερ»και οι αερομεταφερόμενες μονάδες, εισήλθαν στο Αρτεμόφσκ από τη νότια πλευρά με την υποστήριξη αρμάτων T-90M . Επίσης, απελευθέρωσαν  την Κλεστσέβκα. Τα ρωσικά στρατεύματα μάχονται και εντός του χωριού Βοντιάνε η απελευθέρωση του οποίου  θα ανοίξει το δρόμο προς την Αβντίιβκα.Το ρωσικό  Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε και την απελευθέρωση του χωριού Ντοροζνιάνκα στην περιοχή  της Ζαορίζιε .

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε το Σάββατο , ότι χτυπήθηκαν με όπλα υψηλής ακρίβειας τρία σημεία προσωρινής ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων στις περιοχές των οικισμών Κράσνι Λίμαν και Τσερβονάγια Ντιμπρόβα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ»,

Χθες το βράδυ ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας Βλαντίμίρ Ζελένσκι Ολεξίι Αρεστόβιτς παράεχθηκε οτι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται βαριές απώλειες στην περιοχή του Αρτεμόβσκ (Μπαχμούτ) και του Σολεντάρ στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ. 

13:55 Μαζική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία .Εκρήξεις στα δυτικά, στα ανατολικά και στο κέντρο.Εκρήξεις  στην περιοχή του Κιέβου. Εκρήξεις αναφέρονται στις περιοχές Ζιτόμιρ, Ρίβνε και Τερνοπίλ. Οι αρχές της περιοχής Λβοβ λένε ότι ορισμένοι από τους πυραύλους πετούν προς το μέρος τους.Ουκρανικές πηγές προειδοποιούν για πυραύλους που κατευθύνονται προς το Kryvyi Rih.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η προέλαση είναι σημειωτόν με τεράστιες απώλειες και για τις δύο πλευρές, κυρίως για τους νατοϊκούς. Στο Αρτεμόβσκ έχουμε μπει εδώ και 2 εβδομάδες. Δεν είναι καινούργιο αυτό που λες. Μακάρι να πέσει και μαζί του οι σατανο-ναζιστές χοχόλοι και οι ολιγάρχες της Ρωσίας. Όλοι στα τσακίδια.