20/2/23

Η επόμενη ημέρα της Προδοσίας της Κύπρου το 1959. Κάθε σημερινός πράκτορας και ρουφιάνος των Άγγλων και του ΑΚΕΛ πρέπει να μάθει οτι Ελλάς, δεν ευθύνεται για το Κυπριακό, αλλά οι έμμισθοι Ισοκρατικοί πράκτορες!!!!!

Ο Μακ Μίλαν ο Άιζενχάουερ και ο Μπέν Γκουριόν έδωσαν συγχαρητήρια στον προδότη για τις προσωπικές του προσπάθειες

Ο Μακ Μίλαν δεν πήγε στο αεροδρόμιο να αποχαιρετίσει τον φίλο του αλλά έστειλε τον πράκτορα Προφιούμο. Συνάδελφο του Κουφού.

Ο Αϊζενχάουερ τα είπε ΟΛΑ και για την προδοσία και για το τί συμφωνήθηκε. 
"Εχω επίγνωση των δυσκολιών που προκάλεσε στην κυβέρνηση σας αυτό το πρόβήμα"...." Η τελική επίλυση του προβλήματος θα επιτευχθεί στο πλαίσιο μιας στενής ελληνοτουρκικής συνεργασίας". 

Υπήρχε και  πέμπτος χαρούμενος εκτός από το Λονδίνο, την Ουάσιγκρον., την Αθήνα και την  Άγκυρα. 
Το Ισραήλ. 
Ο Μακ Μίλαν χάρηκε πολύ για το πόσο ευκολά ξεχάστηκε το αίμα των εκτελεσθέντων από τους ελληνόφωνους πράκτορες, και τόνισε το "πνεύμα συνεργασίας και καλής Θελήσεως" που επέδειξαν ο Κουφός και η Ροζαλία.

 

Ο Ευτυχισμένος Προδότης που απελευθέρωσε την Κύπρο μετά από 3000 χρόνια ελληνικής κατοχής και την παρέδωσε στους Τούρκους

 Κατα την επιστροφή του από το Λονδίνο ο Εθνάρχης Ιππέας του τάγματος του Ευταξία μαζί με την Ροζαλία, είπε μεταξύ άλλων.


Το σχόλιο της "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ' για το Ιστορικό "βάθος' του Κουφού. "Δια πρώτην φοράνμετά από 3000 χρόνια χάρις στον Κουφό και την Ροζαλία.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συμεών Ερέμιν. Δημοσιογράφος. Πολεμικός ανταποκριής της Ιζβέστια. Τον σκότωσαν τη στιγμή που έκανε στένταπ

Οι δολοφόνοι του Ζελένσκι που ειναι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και το Μητσοτάκι, μόλις τον εντόπισαν, ...