22/2/23

Η ΝΕΑ Ελλάδα που ετοιμάζουν , με ευρω-ομοψυχία, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι ΙΣΟΚΡΑΤΙΣΤΕΣ. Εφιαλτάκης Μητσοτακένσκι , Αλιέκσι Τσιπρέφσκι, και Νίκο (Γίντις) Οβριοπουλάκης και Φαλακρός Κυριάκος δεν έχει Εθνικές Επετείους. Ο Θρήνος της ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΡΙΑΣ Κατίνας Σαλαμάκι για τον Μωϋσή που αυτοκτόνησε με Pfizer είναι πάω από το Μπιζάνι.


 

Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΗΓΑΝ ΠΑΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ  ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Διαβόλ!" Το νέο βιβλίο ενός ακόμη υπηρέτη και θαυμαστή της "weissen socken und pantolfen" γυφτιάς διαθέσιμο για όλους τους γερμανοτσολιάδες γυφτούννους. Με την χορηγία του "αντισυστημικού" και ""πατριωτικού"" (ναι αμέ!...) προνιούζ

https://www.pronews.gr/politismos/vivlio/giavol-to-vivlio-tou-giorgou-xarvalia-gia-tis-ellinogermanikes-sxeseis/

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ του Προεδρου τηs Ελληνικηs Λυσηs
Σημειωνω οτι το Δελτιο των 11 που δεν εχει χορηγουs ουδολωs ασχοληθηκε με τον θορυβο που ξεσηκωσαν διαφορεs << εστιεs μολυνσηs >> για να διαψευσουν το βιογραφικο του.
Και επειδη ουδολωs ασχοληθηκα θεωρω οτι δεν χρειαζεται να ασχοληθω εκ των υστερων!
Απλα,επιβεβαιωνονται και δικαιωνονται,οσα επαναλαμβανω εδω και χρονια περι Ρουφιανων,παπαγαλων,ρουφιανοπαπαγαλων και πρακτορων.
Υ.Γ Ο κ.Βελοπουλοs εχει λαβει τα πτυχια του απο το Ανοιχτο Πανεπιστημιο Κυπρου
Σπυριδων Χατζαραs

Ενα πολιτικο λαμογιο εν δρασει!Μετα τιs"επιστολεs του Ιησου"και την"κεραλοιφη που σκοτωνει τον κορωνοιο"ο βελοπουλοs απεκτησε και πλαστα πτυχια!
Τον καταγγελει το πανεπιστημιο Κυπρου!
edolio5.blogspot.com/2020/05/blog-post_19.html

(Ανανεωμενο ρεπορταζ)Πιο ψευτηs απο τουs ψευτεs!Απαντησε ο βελοπουλοs για τα μαιμου πτυχια του και...τα εκανε χειροτερα!
edolio5.blogspot.com/2020/05/blog-post_34.html

Με τι εχει μπλεξει αυτη η χωρα;...
Επειδη μου εκανε εντυπωσιν το ονομα του πατροs Βελοπουλου Κυριακου(ξερετε,του τηλε-πωλητη,κηραλοιφα),του οποιου το ονομα ειναι Ιωσηφ!!!Δεν ειναι κακο να εχει εβραικεs ριζεs,διολου..
Μα γιατι δεν το λεει;
Αυτα προs το παρον...

τσουρλουμπουρδουπουρδουτσουτσουτσουπουρλουμπουρδουπορδουτσουτσου;;;...

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι