17/3/23

Η Ρωσία πρέπει να εκδώσει αμέσως ένταλμα σύλληψης για όλους τους «δικαστές» του ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ


Η Ρωσική Ομοσπονδία πρέπει να εργαστεί για τη δημιουργία ενός διεθνούς δικαστικού οργάνου για την προσαγωγή των ουκρανών εγκληματιών πολέμου στη δικαιοσύνη.
 Τη γνώμη αυτή διατύπωσε σε συνεδρίαση του  συμβουλίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας  Αλεξάντερ Μπαστρυκιν. 
 «Δεν είναι μυστικό ότι οι δυτικές χώρες προετοιμάζουν διεθνή δικαστικά όργανα για να προσαγάγουν τη Ρωσία στη δικαιοσύνη. Μαζί με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και ίσως με επικεφαλής το Υπουργείο Δικαιοσύνης, πρέπει να ξεκινήσουμε παρόμοιες εργασίες. Κατανοήστε σαφώς το καθεστώς αυτών των δικαστηρίων που μπορούν να δημιουργηθούν ως απάντηση για να φέρουν τους εγκληματίες πολέμου στην Ουκρανία στη διεθνή ποινική ευθύνη", ανέφερε ο Μπαστρυκιν σύμφωνα με το RIA Novosti. 
 Ο Πρόεδρος του IC πρόσθεσε ότι για αυτό είναι απαραίτητο να καταλήξουμε στους κανόνες του προτεινόμενου δικαστικού οργάνου. 

3 σχόλια:

Στέφανος Ξ. είπε...

Είναι σε τέτοια απόγνωση που χρησιμοποιούν όλα τα ελεγχόμενα από αυτούς μέσα και τους μηχανισμούς τους. Ξεσκεπάζονται συνεχώς. Η σημαντικότερη είδηση που θα επηρεάσει τις ζωές όλων και την πολιτική κατάσταση στην χώρα και στο ευρωκατασκεύασμα είναι η πτώση της Κρεντιτ-Σουις και οι επακολοθούμενες καταρρεύσεις ντόμινο που θα λάβουν χώρα τους επόμενους 9 μήνες.Φαίνεται ότι οι πωλήσεις - ξεφόρτωμα αμερικανικών ομολόγων , οι διακρατικές συναλλαγές σε άλλα νομίσματα κατακλύζουν την δύση με πληθωριστικό εικονικό χρήμα. Η πραγματική οικονομία παίρνει την εκδίκηση της , η παραγωγή έναντι του παρασιτισμού. Υ.Γ. Έχουν διανοηθεί όλες αυτές οι ευρω-μαριονέτες τι ακριβώς θα συμβεί όταν θα λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία ; Τι σχέσεις νομίζουν ότι θα έχουν με την Ρωσική ομοσπονδία, την Κίνα, την Ινδία και τα 2/3 του υπόλοιπου κόσμου;

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ειναι αργα, η λασπη απλωθηκε...

Ανώνυμος είπε...

Κι όπως έλεγε κι ο μέγιστος Καραϊσκάκης: στο μπούτζο μας (τα δικαστήρια της μπούτζας)