31/3/23

O Πριγκόζιν ανακοίνωσε την προέλαση ΤΩΝ «Βάγκνερ» στο Αρτεμόφσκ

 


Ο ιδρυτής της  PMC «Wagner» Γεβγκένι Πριγκόζιν ανακοίνωσε  για σήμερα «προχωράμε, παίρνοντας κάθε κτίριο, κάθε είσοδο, κάθε γκαράζ ανάμεσα στα κτίρια».

Νωρίτερα οι "Βάγκνερ"  ανακοίνωσαν την κατάληψη των υψωμάτων  στα νότια προάστια του Αρτεμόφσκ , τα οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είχαν μετατρέψει  σε οχυρωμένες περιοχές. 

Οι οχυρώσεις ανεγέρθηκαν στα υψώματα , από τα οποία είναι ευδιάκριτες οι προσεγγίσεις στην πόλη από τη νότια πλευρά. Από αυτές τις θέσεις, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πυροβολούσαν τον ρωσικό στρατό με πυροβολικό και μικρά όπλα.

Σήμερα το πρωί ρωσική αεροπορία κατέστρεψε δύο   προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο μέτωπο της Αβντίϊβκα ενώτρία ακόμη προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας  κατελήφθησαν  στο μετωπο της   Μαρίνκα   από μονάδες της μηχανοκίνητης μονάδας τυφεκίοφόρων της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας με την υποστήριξη του πυροβολικού.

 Καταμετρήθηκαν δέκα πτώματα που άφησαν πίσω τους οι  ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας

Στά μετωπα   του Ντονέτσκ, οι απώλειες των ΟΥΚΩΝ εανήλθαν κατα τις πρωινές επιχειρήσεις σε πάνω από 340 στρατιώτες και μισθοφόρους, δύο άρματα μάχης, τέσσερα ΤΟΜΠ , έξι τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, εννέα  οχήματα, έναν πολλαπλό εκτοξευτή πυραύλων Uragan και επίσης αυτοκινούμενα πυροβόλα  D-20 και D-30 .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.bloko.gr/2023/03/n-m.html?m=1

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...