8/5/23

Η σφαγή στο γυμνάσιο του Βράτσαρ στο Βελιγράδι και «η φωτιά στο Μάτι», είναι δίδυμε ψυχολογικές επιχειρήσεις, (ΨΕΠ), των Αμερικανών που εκτελέστηκαν από ντόπιους συνεργάτες

 

 

Η σφαγή στο γυμνάσιο του  Βράτσαρ στο Βελιγράδι  έγινε στις 3 Μαΐου για «να αλλάξει η ατζέντα» ώστε  να συγκαλυφθεί η προδοσία του Βούτσιτς στη συνάντηση στις Βρυξέλλες με τον Κούρτι για το Κόσσοβο, που έγινε την προηγουμένη.  

Η φωτιά στο Μάτι σκηνοθετήθηκε για να αλλάξει η ατζέντα και να μην συνεχιστούν  οι αντιδράσεις για την προδοσία της Μακεδονίας.  

Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούνται από αρχαιοτάτων χρόνων, και είναι προσχεδιασμένες. Είναι ψευδογεγονότα.  

Από σήμερα, 8 Μαΐου, και μέχρι τις 8 Ιουνίου, όλοι οι πολίτες της Σερβίας θα μπορούν να παραδώσουν στην αστυνομία τον οπλισμό που κατέχουν παράνομα χωρίς να υποστούν ποινικές συνέπειες. 
 «Καλώ τους πολίτες που κατέχουν παράνομο οπλισμό να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να τον παραδώσουν, διότι μόλις παρέλθει η διορία που δόθηκε, οι ποινές που θα επιβάλλονται στους παραβάτες θα είναι πολύ αυστηρές», δήλωσε σε συνέντευξη στην σερβική δημόσια τηλεόραση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. 

 Ανέφερε επίσης ότι θα ληφθούν μέτρα και για τον έλεγχο των κατόχων αδειών οπλοκατοχής, όπως η διενέργεια, αιφνιδίως και σε τακτά χρονικά διαστήματα, ψυχολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

 Η σημερινή χούντα αρπάζει όλα τα δικαιώματα των πολιτών και πρέπει να εξασφαλίσει την επιβίωση της, τα επόμενα χρόνια θα κυλίσει πολύ αίμα, και γι αυτό δεν μπορούν να υπάρχουν και δικαιώματα και χούντα συγχρόνως. 
 Το 888 όπως δείχνουν είναι ο Ουροβόρος με τα ονόματα των κομπάρσων στο θέατρο να μιλάνε την απόκρυφη γλώσσα τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι