13/5/23

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

 Το στρατιωτικό καθεστώς του 1967-74, δεν ζήτησε ποτέ, την εξόφληση του Γερμανικού Κατοχικού Δανείου, οταν ο Βίλλυ Μπράντ το εξοφλούσε στους Πολωνούς και τους Γιουγκοσλάβους και δεν απαίτησε την επιστροψή του ελληνικού χρυσού που εκλεψαν το 1941 οι Άγγλοι. 

Ούτε ζήτησαν ποτέ τον επαναπατρισμό των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Επομένως, σε ότι αφορά στο Κατοχικό Δάνειο  και τον Εθνικό Χρυσό οι "απριλιανοί" ήσαν εξ ίσου εθνοπροδότες με όλους τους άλλους.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ


ΥΓ. Η σχέση τους με τη Στοά είναι ξεχωριστό Κεφάλαιο

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη ανάρτηση θέτει τίτλους τέλους στα περί πατριωτισμού των χουντικών. Άϊντε αμερικανόδουλα καθήκια, οπαδοί της Χούντας, στις ελεϊνές τρύπες σας... Κοπρόσκυλα, διαχρονικοί δοσίλογοι ουυυυυυστ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πας στο διάολο λέω εγώ μαζί με την στοά;

Ανώνυμος είπε...

Η στοά; Άκου κουράδα χουντική, στη στοά ήσαν όλοι οι αρχηγοί σου, οι μπατριώτες απριλιανοί. Ντάξει είμαστε κουράδα αμερικλάνικη; Ντάξει είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι βρίζεις έτσι χυδαία αποδεικνύει τι είδους "ελληνας" είσαι και τι εξέθρεψε η λεγόμενη "μεταπολιτευση"! Για τα πεπραγμένα της "χούντας" του Παπαδόπουλου, την βιομηχανία που ανθουσε, το ισχυρό νόμισμα και άλλα πολλά, δεν θα μιλήσω εγώ. Μιλούν οι τίμιοι ιστορικοί της χώρας. Σε ο, τι αφορά την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος, με τέτοιους "ελληνες" σαν και εσένα δύσκολα η πατρίδα μας θα βρει σωτηρία!! Σε ο, τι αφορά την....στοά, εμείς ακολουθούμε τον Αείμνηστο Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια. Καμία σχέση δηλαδή με το προδοτικο περιστύλιο.