4/5/23

Μητσοτακισμός. Διαφθορά και Προδοσία .Από τον Εφιάλτη στον Εφιαλτάκη

 

ΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ 1965. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ 1964. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Η Χούντα έφερε τον Αττιλα. Δεν ήταν Εθνική Νίκη. Προδοσία ήταν με πολλούς στρατηγούς στο κόλπο, που δεν είδαν και δεν άκουσαν. 
Ο φάκελος της Κύπρου έχει πολλές ντροπές φυλάξει μέσα του. 
 Στις συμβάσεις διακανονισμού των χρεών της χώρας μας που υπέγραψε το 1965 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ορίστηκε η αποπληρωμή για 42 με 45 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2009, μέχρι δηλαδή να προσφύγει η χώρα στον μηχανισμό στήριξης το 2010.
 Αν ο επίτιμος και η συν αυτώ νεοφιλελεύθερη κλίκα, αντιμετώπιζαν με ψυχραιμία και σοβαρή επιστημονική προσέγγιση το ζητούμενο του «ποιος ευθύνεται για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας», τότε θα εντόπιζαν πολλές από τις αιτίες της σημερινής οικονομικής κατάστασης στο μακρινό έτος 1964. 
Εκείνη τη χρονιά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Τριανδρία Παπαδόπουλου Παττακου Μακαρεζου πάντως δεν έφταιγε για τον Αττίλα, κύριε Χατζαρα. Ο, τι και να λες η Αλήθεια δεν παραγραφεται. Ο Παπαδόπουλος δεν είχε καμία σχέση με τους κωλοστρατηγους.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ο κουφός και ο αρχιτράγος πρόδωσαν την Κύπρο!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...