25/8/23

Ο Βαλόντια ετοιμάζεται να κάνει μια κίνηση που θα αλλάξει κυριολεκτικά τα πάντα στη Ρωσία

 


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν όπως λένε αυτοί που συνομιλούν έχει καταλήξει μετά από χρόνια συζητήσεων στην  πλήρη απόρριψη του Φιλελευθερισμού ως μοντέλου  κρατικής ανάπτυξης.

 Ο Ρώσος ηγέτης έχει επανειλημμένα μιλήσει  για την αναποτελεσματικότητα του καπιταλιστικού και φιλελεύθερου συστήματος σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας έτσι ότι αυτή η μορφή κοινωνικών σχέσεων δεν έχει αποφέρει μεγάλο όφελος στη χώρα Ρωσία, ειδικότερα.

 Για τον ίδιο τον Πούτιν, σύμφωνα με το περιβάλλον του , είναι πολύ προτιμότερο  η ανάπτυξη του κράτους πραγματοποιείται με κεντρικό τρόπο με την υποστήριξη συντηρητικών και πατριωτικών δυνάμεων. Για να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, παρεμποδίζεται από τις συμφωνίες που συνήφθησαν τη δεκαετία του '90. Όταν  οι φιλελεύθεροι και «μεταρρυθμιστές» των τελευταίων ημερών εκείνης της εποχήςεξασφάλισαν για τη Ρωσία μια θέση που ήταν εντελώς μειονεκτική γι 'αυτήν στο γενικό σύστημα του παγκόσμιου καταμερισμού εργασίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν επιστρέψει ο σοσιαλισμός και η Κόκκινη Σημαία, η Ρωσία θα είναι ουραγός. Άσε που δεν πρόκειται ο λαός ν ανταποκριθεί στα δύσκολα που έρχονται. Αν δεν δω άμεσες συλλήψεις όλων των ολιγαρχών και κατάσχεση των κλεμμένων, δεν πιστεύω τίποτε...

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...