22/8/23

Ότι και να κάνει ο Μητσοτακένσκι για τον αδελφό του Ζελένσκι ο Πόλεμος έχει κριθεί


 

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μητσοτακένσκι ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην εκπαίδευση των Ουκρανών πιλότων μαχητικών αεροσκαφών F-16. 
Ο κ. Μητσοτακέσκι δήλωσε ότι η Ελλάδα «καταδικάζει ανεπιφύλακτα» τη ρωσική εισβολή και ότι δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την παράνομη προσάρτηση ουκρανικού εδάφους.

Πέρσι τετοια εποχή ολοι μιλούσαν για την επίθεση της Ουκρανίας που θα έπαιρνε πίσω την Κριμαία και θα «γονάτιζε» τον Πούτιν. 

 Φέτος ως το τέλος του χειμώνα έφταιγε το χιόνι. Την άνοιξη έφταιγαν οι βάλτοι, και το καλοκαίρι δεν έχουν αρκετό εξοπλισμό». 

« Οι μάχες στην Ουκρανία μπορεί να τελειώσουν μέχρι το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, καθώς ο ουκρανικός στρατός δεν έχει τη δύναμη και τα μέσα ούτε να επιτεθεί ούτε να αμυνθεί. Αυτό δήλωσε στις 22 Αυγούστου στην Ιζβέστια ο απόστρατος συνταγματάρχης των ειδικών δυνάμεων, Ανατόλι Μάτβιτσουκ 

 «Νομίζω ότι οι εχθροπραξίες θα τελειώσουν μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, καθώς οι δυνάμεις και τα μέσα που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αντιμετωπίζουν τη Ρωσία δεν είναι πλέον σε θέση να λύσουν ζητήματα είτε άμυνας είτε επίθεσης. Είναι δυνατόν να παραταθεί η σύγκρουση με την προμήθεια από το ΝΑΤΟ ορισμένων όπλων, αλλά μιλάμε απλά για παράταση. Ο πόλεμος έχει τελειωσει». είπε. 

 Στις 19 Αυγούστου, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Στέφεν Μπρίεν σε άρθρο που δημοσιεύθηκε από τους Asia Times, έγραψε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος ενημερώθηκε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν είναι σε θέση να σημειώσουν πρόοδο στην πρώτη γραμμή και υπέστησαν βαριές απώλειες κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης. 
Στις 15 Αυγούστου, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόϊγκού δήλωσε ότι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των εχθροπραξιών κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία έδειξαν ότι οι στρατιωτικοί πόροι του Κιέβου είχαν σχεδόν εξαντληθεί. Ο υπουργός επεσήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αδυνατούν να επιτύχουν αποτελέσματα, παρά τη βοήθεια της Δύσης.

ΥΓ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΕΣ Η ΨΗΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ.ΟΧΙ ΑΦΕΡΦΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πόλεμος δυστυχώς δεν τελείωσε ακόμη… Οι Ουκρανοί θα παραλάβουν τα F-16 φορτωμένα με βόμβες από τη Ν. Αγχίαλο και θα επιχειρούν από αεροδρόμια του ΝΑΤΟ!

Και ακόμη δεν ξέρουμε τι θα περιέχει το νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας της Ελλάδας, το οποίο ανακοίνωσε ο Ζελένσκι!

Ανώνυμος είπε...

Ότι καί να έχει η νέα στρατιωτική βοήθεια, ούτε το δεξί αρχιδι του Βαλοντια δεν θα αγγίξουν

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...