30/8/23

Η Ζαχάροβα δήλωσε ότι το απόλυτο αδιέξοδο και η απελπισία του Κιέβου οδήγησαν στην απόπειρα μαζικής επίθεσης με Ντρόουν στα εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας σήμερα τα ξημερώματα


 Οι προσπάθειες του καθεστώτος του Κιέβου να επιτεθεί σε ρωσικά εδάφη με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Αυγούστου, δείχνουν το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι ουκρανικές αρχές. 

Αυτό δήλωσε η  εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

 «Προφανώς, η αγωνία του καθεστώτος του Κιέβου, το ηλίθιο μίσος, ο θυμός και η έλλειψη προοπτικών για τη δική τους ανάπτυξη οδήγησαν σε αυτή την τρομοκρατική δραστηριότητα. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, ένα απόλυτο αδιέξοδο», δήλωσε η Ζαχάροβα.

Τα ξημερώματα  της 30ής Αυγούστου, ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προσπάθησαν να επιτεθούν σε αρκετές περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Έτσι, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε ότι , «περίπου στις 4 μ.μ. ώρα Μόσχας, μια προσπάθεια του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση με ένα UAV ματαιώθηκε.Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στην περιοχή το ίδιο βράδυ στις 02:30». «Τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταρρίφθηκαν από συστήματα αεράμυνας πάνω από το έδαφος της περιοχής Μπριάνσκ». 
Μετά από αυτό, ο κυβερνήτης της περιοχής, ανακοίνωσε ακόμη δυο αποτυχημένες απόπειρες ουκρανικών επιθέσεων. 
Επιπλέον, μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταρρίφθηκαν πάνω από την Καλούγκα, και το Ορυόλ.
 Τα συστήματα αεράμυνας εξάλειψαν ένα άλλο ουκρανικό UAV πάνω από την περιοχή του Ριάζαν. Ένα άλλο UAV έπεσε από τα ηλεκτρονικά αντίμετρα στην περιοχή του αναχώματος Καραμισέφσκαγια.
 Θαλάσσια μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτέθηκαν επίσης στον κόλπο της Σεβαστούπολης.
"Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν λαμβάνει συνεχώς και άμεσα όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης  της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την προστασία του Ντονμπάς και ενημερώθηκε εγκαίρως για την επίθεση ουκρανικών drones στο Πσκόφ" δήλωσε στις 30 Αυγούστου ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

 «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι επί του παρόντος οι στρατιωτικοί μας εμπειρογνώμονες εργάζονται για  αυτά τα θέματα ,οι διαδρομές αποσαφηνίζονται, ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτό αναλύεται προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για την πρόληψη τέτοιων καταστάσεων στο μέλλον», δήλωσε ο Πεσκόφ και σημείωσε ότι η τρομοκρατική δραστηριότητα του καθεστώτος του Κιέβου δεν σταματά και η Ρωσία συνεχίζει την ειδική Επιχείρηση για την εξάλειψη περιστατικών όπως αυτό που συνέβη στο αεροδρόμιο του Πσκοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...