10/5/24

Η δολοφονία του Εμμανουήλ Καντάρη πριν από 13 χρόνια

Ο Εμμανουήλ Καντάρης δολοφονήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου 2011, λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα, στην συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου, και Ηπείρου, ελάχιστα μέτρα από την εξώπορτα της οικίας του. 
Ο Μανώλης, βγήκε από την πολυκατοικία στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής, για να φέρει το αυτοκίνητό του, από το πάρκινγκ της οδού Ιουλιανού, και να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη, στη δεύτερη κόρη τους, σύζυγο του καθώς και τη μητέρα της
Κρατούσε μια βιντεοκάμερα με την οποία ήθελε να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες. 
Ο Μανώλης μόλις βγήκε από το σπίτι του δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Δυο Αφγανούς και έναν Πακιστανό.
 Οι δράστες του επιτέθηκαν με σκοπό να τον ληστέψουν και να του αποσπάσουν την βιντεοκάμερα. 
Του κατάφεραν τουλάχιστον τρία κτυπήματα με μαχαίρι, στα πλευρά, στο λαιμό και στα χέρια, καθώς προσπάθησε να αντισταθεί και να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια άρπαξαν την κάμερα και εξαφανίστηκαν.
Μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, περιέγραψε ότι άκουσε το ουρλιαχτό του άτυχου άνδρα και βγήκε στο μπαλκόνι του για να δει τι συμβαίνει.
 Η γυναίκα του και η πεθερά του, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί κατέβηκαν να τον περιμένουν στον δρόμο, όπου τον βρήκαν νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
 Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
 Οι δυο Αφγανοί βρεθήκαν και καταδικάστηκαν.
 Ο Πακιστανός παραμένει ασύλληπτος.

Για το σχόλιο μου για αυτήν την δολοφονία με καταδίκασε δικαστήριο κατόπιν μηνύσεως των φιλανθρώπων σε φυλάκιση 4 μηνών με 3ετη αναστολή  επειδή συκοφάντησα τον αγώνα τους υπέρ του ...Λαθραίου εποικιστή  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι εσυ εχεις τοσο μυαλο που καθεσαι και ασχολεισαι με μια τελειωμενη χωρα με λοβοτομημενους κατοικους, κατα ευρεια πλειοψηφια....