31/5/24

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Η μονομαχία δύο εκ των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, είναι μεγάλη ευκαιρία να ξαναγεμίσουν οι αλάνες με παιδιά να σουτάρουν σε μπασκέτες και ίσως να ξαναβγούν Διαμαντίδηδες, Σπανούληδες κλπ κλπ


 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε μέσω του Instagram να κερδίσει ο καλύτερος το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Αναλυτικά  έγραψε :

«Ξεκίνησαν χθες τα playoffs. Λογικά, εκτός έκπληξης, στους τελικούς θα αναμετρηθούν δύο από τις τέσσερεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει συνεχή παρουσία στα Final Four τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον θρόνο του. Είναι μεγάλη ευκαιρία να ξαναγεμίσουν οι αλάνες με παιδιά να σουτάρουν σε μπασκέτες και ίσως να ξαναβγούν Διαμαντίδηδες, Σπανούληδες κλπ κλπ, ώστε να μην ψάχνουμε για ελληνοποιήσεις - σκάνδαλα. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν κάνει σχεδόν ό,τι μπορούν ώστε η αντιπαλότητα να μένει εντός τεσσάρων γραμμών. Η άψογη μέχρι τώρα συμπεριφορά των φιλάθλων και των δύο ομάδων έχει δείξει ότι έχουμε βρει ανταπόκριση.

Ας ελπίσουμε ότι αθλητές, προπονητές, ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, ΚΕΔ, ΜΜΕ και όποιοι άλλοι ζουν "υποστηρίζοντας" το άθλημα αλλά και το προϊόν που λέγεται μπάσκετ, θα σταθούν κι αυτοί στο ύψος τους, σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια. Καλά playoffs σε όλους και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τώρα να δεις που θα φέρει η Κούλα λατινοαμερικάνους "για τα χωράφια" με τι θα γεμίσουν οι γειτονιές, μόνο οι γκόμενες γουστάρουν που είναι μισελληνίδες λαθρολάγνες και γουστάρουν την ποικιλία ψωλών και να ξεπετάνε μονογονεϊκά μούλικα με τους λαθραίους