11/7/24

Τα Σκόπια έχουν υλοποιήσει την συμφωνία των Ψαράδων με τον Τσιπρέφσκι;

 

ΣΚΟΠΙΑ. Το Βοσνιακό Εθνικό Συμβούλιο (BNS) θα διοργανώσει σήμερα στα Σκόπια την παραδοσιακή  «Πορεία για τη Σρεμπρένιτσα», ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας του 1995 στη Σρεμπρένιτσα. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από το «Βέρο Παρκ» στο Τσαϊρ , θα συνεχίσει κατά μήκος της λεωφόρου Τζόν Κέννεντυ , θα περάσει από το παλιό Παζάρι , από την πλατεία «Φιλίππου Β'» και θα καταλήξει στην πλατεία «Μακεδονίας» στις 7 μ.μ.

Πλατεία «Φιλίππου Β» και Πλατεία «Μακεδονίας».

Η  συμφωνία των δύο περιπλανώμενων «Λαντινόπουλων»           (Ζέεφ-Τζιπρά) δεν έκλεισε το ζήτημα του παιδομαζώματος το οποίο πρέπει να λυθεί τώρα σε Συμμαχικό Επίπεδο πλέον. 

Στο Πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Όπως είπε η πρόεδρος"Γκόρντανα" που γνωρίζει τους πραγματικούς αριθμούς  στην Σεβερνοματσεντόνιγια υπήρχαν 30.000 «προσφυγόπουλα». 

Αυτά είναι αρπαγμένα παιδιά από την Ελλάδα που ουδέποτε δηλώθηκαν στον ΟΗΕ. 

Αυτά, τα 30000, είναι πέραν των 11.000 που ανέφερε το 1949 ο Γιουγκοσλαβικός Ερυθρός Σταυρός και πέραν των παιδιών στις άλλες Σοσιαλιστές Χώρες.

Ο Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει από την Σερβική Κυβέρνηση πρόσβαση στα αρχεία των Κομμουνιστικών Μυστικών Υπηρεσιών (ΟΖΝΑ και ΝΤΕΜΠΕ), για να εντοπισθούν τα πρωτόκολλα εισόδου των παιδιών στο Γιουγκοσλαβικό έδαφος για να διαπιστωθεί πόσα από τα 30.000 «προδυγόπουλα» εισήλθαν στο Γιουγκοσλαβικό έδαφος χωρίς κανένα στοιχείο ταυτότητας.

Το Παιδομάζωμα πρέπει να τελειώσει τώρα.

Και θα πρέπει (Επιτέλους) να ζητήσουμε πολεμικές αποζημιώσεις από Σκόπια και Τίρανα για τον ρόλο τους στον Εμφύλιο και τις καταστροφές που μας προκάλεσαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: