13/9/24

Τα Παλικάρια της Φακής χέστηκαν. Δεν θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος.Η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πρόκειται να δώσουν άδεια στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσουν δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσουν στόχους στη Ρωσία,

Σύμφωνα με το  κανάλι «ITV», ο (τροτσκιστής) Στάρμερ στο αεροπλάνο καθ' οδόν προς την Ουάσινγκτον κατέστησε σαφές ότι κατά τη συνάντησή του στον Λευκό Οίκο με τον Μπιντέ, δεν θα επιτραπεί στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικούς πυραύλους για να χτυπήσει τη Ρωσία.


"Οι δηλώσεις του προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν σχετικά με τις συνέπειες των πυραυλικών πληγμάτων βαθιά στη Ρωσία έχουν φτάσει στους αποδέκτες", δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δήλωση έχει φτάσει στους αποδέκτες της», ανέφερε ο Πεσκόφ σύμφωνα με το TASS και τόνισε ότι "ο Πούτιν έκανε μια πολύ σημαντική, και εξαιρετικά σαφή και ξεκάθαρη δήλωση που δεν επιτρέπει διπλές αναγνώσεις".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι τρότσκας ο Στάρμερ. Πορδοβούλωμα -σκέτο- του κεφαλαίου είναι. Οι τρότσκες είναι deluxe πορδοβουλώματα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί νομίζεις Χατζάρα ότι άμα χτυπηθούν στόχοι μέσα στη Ρωσία ο Πούτιν θα αντιδράσει; Ήδη χτυπιούνται εδώ και 2,5 χρόνια και δεν αντιδρά…

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο μπλινκεν φαίνεται πολύ επικίνδυνος. Είναι το προσωπικό χάρισμα του, αλλά μιλάμε δεν μπορώ να φανταστώ άλλον άνθρωπο να λέει τόσα πολλά ψέματα με την πιο πειστική φάτσα στον κόσμο. Η απόλυτη αντιστροφή της πραγματικότητας, το άσπρο-μαύρο. Και το χειρότερο ότι είναι απόλυτα πειστικός!!! Έχουν σχολή για τα ανώτερα στελεχη στην τεχνική αυτη; Μπορεί να πουλήσει πάγο σε πολική αρκουδα. Ευτυχώς που ρέουν ακόμα οι αληθινές πληροφορίες και συνειδητοποιεις την γνωστικη αντιφαση στα λεγόμενα (cognitive dissonance)