1/12/24

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός απέκρουσε την επίθεση των Τρομοκρατών στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Χάμα, σκοτώνοντας δεκάδες από αυτούς. Η συριακή στρατιωτική διοίκηση ανακοίνωσε ότι «η τρομοκρατική δραστηριότητα στο βόρειο τμήμα της επαρχίας Χάμα κατεστάλη επιτυχώς από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις που αποκατέστησαν τον πλήρη έλεγχο της Qalaat al-Madiq και του Maardas.

 

 


Η τρομοκρατία δεν καταλαβαίνει τίποτα άλλο παρά τη γλώσσα της βίας, δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ. 

Ως εκ τούτου, είπε, θα πρέπει να καταπολεμηθεί με τις ίδιες μεθόδους, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι υποστηρικτές και οι χορηγοί τους. 


 Η μεγάλη τρομοκρατική επίθεση των δυτικών Ισλαμιστών στο Χαλέπι συντονίστηκε μεταξύ των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών και των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, με ισραηλινή υποστήριξη και με αμερικανική έγκριση. Είναι μια δυτική επίθεση κατά της Ρωσίας.

 Ο σχεδιασμός για την επιχείρηση ήταν σε εξέλιξη εδώ και δύο μήνες Η Επίθεση, των "Ισλαμιστών" της Δύσης συνδέεται   με τις  μαζικές ισραηλινές επιθέσεις σε στόχους στο Λίβανο και τη Συρία .

 Οι Ισραηλινοί στόχευαν τις πιο ετοιμοπόλεμες Ιρανικές δυνάμεις, οι οποίες έπρεπε να ανασυνταχθούν, μεταξύ άλλων και από το Χαλέπι. 

Ο λόγος για την κατάληψη μέρους του Χαλεπίου από τρομοκράτες είναι  η αποσύνθεση του συριακού πολιτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του στρατού και των δομών ασφαλείας.

Ο Συριακός Αραβικός  Στρατός παραδέχθηκε την απώλεια του ελέγχου σε μέρος της πόλης του Χαλεπίου, η οποία δέχθηκε επίθεση από τρομοκράτες και προετοιμάζεται για αντεπίθεση. 
Η ρωσική αεροπορία βοηθά στην απόκρουση της επίθεσης. 
Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για την πτώση του Χαλεπίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτό που σα; υποσχέθηκε το πρωί. Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Δράσις» της Θεσσαλονίκης και που δεν το υπέγραψε ο «Σκοταδιστής» και «οπισθοδρομικός» Συντάκτης του που δεν έπινε «ουίσκυ» όπως η «Πλουτοκρατία» και δεν πίστευε στον «Ελεύθερο Έρωτα». Ο άνθρωπος αυτός ήταν και Καλός Ελληνας και Καλός Χριστιανός. Και υποστηριζε την Επανάσταση του Στρατού. Και εξαπατήθηκε. Γιατί ο Ρουφογάλης ο Μπαλόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιναν «ουίσκι». Γιατί η Ολιγάριθμή (Κλεφτολουμπινέ) «πλουτοκρατία» συνέχισε να κλέβει και να πλουτίζει. Και εξαπατήθηκε γιατί η επταετία ήταν η «κολυμβήθρα του Σιλωαμ», για να ξεπλυθούν οι Κομμουνιστές από το ελληνικό Αίμα και να επανέλθουν με το φωτοστέφανο της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ ΕΣΑ. στον ρόλο που τους ανέθεσε η Αυτοκρατορία στην Βάρκιζα.