9/4/25

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ! Η ΚΡΑΥΓΗ «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ», ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 1897. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 2025!

128 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! 

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ  "ΑΤΥΧΗ" ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. 

Οι Κωλο-Οικογένειες του αγγλόδουλου Ομοφυλοφιλικού Προδοτικού τόξου που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια συνεχίζουν τον προδοτικό τους ρόλο.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΜΠΡΟΣ» ΣΤΙΣ 9ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1897 

ΦΩΝΑΖΕ: «ΩΣ ΕΔΩ» !


                      
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ


Ειδήσεις της 9ης Απριλίου 1897.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

103 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 26 Ιουνίου σχεδόν Όλα είχαν συμφωνηθεί για την «ταχεία εκκένωση». Η λύση του «Ανατολικού θα γινόταν δια των Όπλων. Η Διάσκεψη των Συμμάχων με την Τουρκία που είχε προτείνει ο Πουανκαρέ να γίνει στην Νικομήδεια θα γινόταν στα Μουδανιά στις 20 Σεπτεμβρίου , οπότε, είχε ολοκληρωθεί η «ταχεία εκκένωση». Στις 25 Σεπτεμβρίου συνομολογήθηκε ανακωχή μεταξύ της Τουρκίας και των τριών Δυνάμεων η οποία καθόριζε τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας . Ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών τα είπε «μπερδεμένα» με «σάλτσες» στους Ιταλούς δημοσιογράφους αλλά, 103 χρόνια μετά, καταλαβαίνουμε ότι τους είπε: ¨Λύση των Σεπτέμβρίο αφού οι Έλληνες υλοποιήσουν τις αποφάσεις τους». Ο Λώυδ Τζώρτζ ανακοίνωσε εις την Αγγλική Βουλή ότι γινόντουσαν διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, και έστειλε μήνυμα στον Γκλύξμπουργκ ότι η αλλαγή στάση της Αγγλίας προς Εκείνον, θα γινόταν μετά την υλοποίηση της «ταχείας Εκκένωσης». Ο μόνος παράγων που δεν είχε υπολογιστεί ήσαν οι Συνταγματάρχες.

Η Ελληνοτουρκική Ειρήνη. Η «Ασθένεια» του Στεργιάδη, η δήθεν παραίτηση Μπαλτατζή και η Συμμαχία του Κεμάλ με τους Βουλγάρους